Event details

  • DATE /10 November 2006
  • TIME /21:00 - 05:00
  • ADDRESS /Bob's, Uitgeest

Line up

Area 1:
Raoul – D.K.C. vs. Detonator
Chosen Few vs. Uzi
Darkcontroller vs. Bass-D
Buzz Fuzz vs. Champ-e-on
Brightness vs. Toxic
Lunatic & Miss Hysteria
Viruz vs. Proto X
Sequence & Ominous
Partyraiser vs. Celoy
Nosferatu vs. Re-Style
DaY-már vs. Devillien

Area 2 :
Only vs. Stalker
Deffer S vs. Terror Suzy
Frantic Freak vs. Rheeza
Dr. Parax vs. Strytox vs. Dissolvement
Raicho vs. Vageman
Cup-a-core vs. TCO vs. Regulator
Moleculez (live)
Capslock (live)
Hardcoholics (live)
Noizefucker vs. Vahg vs. RDZ
The Vizitor vs. Little terror man vs. Bonehead
Pengo vs. Hassfront vs. Kreislaufstörung vs. Egnal Ramd
Angernoizer vs. Hate Division vs. Knuckles

Event Information

Deurbeleid
Vorige editie is er door de beveiliging van de Bob’s zonder dit te communiceren naar organisatie Cyndium bij alle bezoekers aan de deur om ID gevraagd. In een goed gesprek met de locatie is het dan ook duidelijk geworden dat dit soort taferelen niet meer plaats zullen vinden. Echter raden we iedereen sowieso legitimatie op zak te hebben. De minimum leeftijd voor dit feest bedraagt 16 jaar.

Kaartverkoop
De voorverkoop zal ditmaal via zowel Ticketbox als diversen voorverkoopadressen lopen. Deze adressen en andere informatie vind je op: www.Cyndium.com. De vorige editie bleek overduidelijk dat er genoeg animo is dus er wordt aangeraden je kaartje in de voorverkoop aan te schaffen.

Reng Deng Deng - The Viruz & Noizefucker B-day Bang

Enige tijd geleden kwamen dj’s Viruz en Noizefucker organisatie Cyndium met het verzoek hun birthday party te organiseren. Twee dj’s van uitersten binnen de Hardcore dus en daarom ook prima ingrediënten voor een derde editie van Reng Deng Deng. Het samenvoegen van de birthday party van beiden heren zal 10 november leiden tot een ‘best of both worlds’ situatie.

Area’s
Zoals elke editie tot op heden zullen er dan ook weer twee area’s zijn. Dat wil zeggen de wat meer mainstream gerichte Hardcore versus de extremere en nog hardere stijlen binnen de Hardcore scene. De Planet zal omgeturnd worden tot de Noizefucker area en de Bob’s zal deze avond de Viruz area vormen. In de Viruzarea kun je o.a. namen als Chosen Few, Nosferatu, Buzz Fuzz en Lunatic & Miss Hysteria verwachten. Terwijl er in de Noizefucker area enkele speciale acts te verwachten zijn die niet vaak in Nederland te bewonderen zijn, waaronder Moleculez, Capslock en Hardcoholics. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de grote lijst met namen, waar voor ieder wel wat wils is. Liefhebbers van Early Hardcore, Darkcore, Terror, Speedcore, Industrial en meer, iedereen komt aan bod!

Aankleding
Het moge duidelijk zijn dat dit geen normale Bob’s avond zal worden. Organisatie Cyndium zal ditmaal d.m.v. de aankleding nog meer zijn geheel eigen draai aan de locatie geven. De podia zullen dan ook de echte Cyndium uitstraling krijgen zoals vaste bezoekers van onze feesten dat gewend zijn.

Latest news