Attentie Dj’s en Producers! Jij kunt namelijk een plekje op de line-up van Reng Deng Deng – The Ultimate Gang Bang part ll bemachtigen op 10 maart 2018 bij The Tempel (Palm Beach & Events) in Heerhugowaard . Lees vlug hieronder wat je hiervoor moet doen.

– Upload een mix van maximaal 40 minuten op jouw Soundcloud kanaal. Alle stijlen die Reng Deng Deng vertegenwoordigen zijn welkom! Maak je je eigen tracks? Cool! Zorg vooral dat ze in je mix zitten en geef ze aan d.m.v. een tracklist. Let op: is je mix niet geüpload via Soundcloud, dan wordt je inzending niet in behandeling genomen.
– Gebruik de Reng Deng Deng flyer als cover.
– Noem je mix ‘Reng Deng Deng- the ultimate Gang Bang | DJ contest mix by *Artiestennaam*.
– Stuur je inzending voor 1 maart 2018 naar contest@cyndium.com

Veel succes met het produceren en misschien sta jij straks wel te knallen tijden Reng Deng Deng – The Ultimate Gang Bang part ll

Share in
Tagged in