Event details

  • DATE /23 December 2006
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Expo Xxi, Amsterdam

Line up

Predator vs. Nosferatu
Jappo vs. Claudio Lancinhouse
Arjuna vs. Leviathan
Delta 9 (live)
Frantic Freak vs. Lady Lady Dana
Dano vs. Buzz Fuzz
Thundergods of Asgard (live)
Sequence & Ominous
Chosen Few (live)
Gizmo vs. Vinyl Junk
Lockjaw vs. Deffer S

Event information

Kaarten
Vanwege de enorme belangstelling zijn de kaarten bijna uitverkocht, dus als je er bij wil zijn is het zaak om snel een kaart te gaan halen. En om de laatste misverstanden uit de weg te ruimen, er is geen deurverkoop en geen gastenlijst. Als Ticketbox uitverkocht is, zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar bij de Mid-Town in Amsterdam.

Merchandise
Op deze avond zal er van alles te koop zijn van de merchandise-lijn van Cyndium. Dit betekent dat er verschillende t-shirts en andere zaken te koop zijn van o.a. Pandemonium, Intoxicated en Paradox. Een aantal artikelen zullen maar in beperkte oplage beschikbaar zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Drugs
Zoals velen waarschijnlijk al weten zijn evenementen de laatste tijd nogal vaak het doelwit wat betreft drugscontroles. Daarom wil de organisatie iedereen waarschuwen voor dit feit en zorg er dus voor dat je op je hoede bent.

Bereikbaarheid
Aangezien de Expo xxi letterlijk naast Zuid WTC ligt is het te goed bereiken met de trein en metro. Voor alle overige info over de bereikbaarheid klik je naar de site van de lokatie. Voor bezoekers die met de auto komen is er een goedkopere pakeerplek dan de parkeergarage van de Expo xxi. Let hiervoor goed op onze borden met aanwijzingen.

Time-table en deurbeleid
De time-table krijg je zeker, maar pas op de avond zelf. Aangezien ze meteen vol gas gaan is het dus zaak om vroeg te komen. De deuren sluiten om 03.00 en iedereen die te laat is komt er niet meer in.

Pandemonium

Zonder twijfel Nederlands beste Early Hardcore feest. En 23 december weliswaar met een andere lokatie als decor, maar nog steeds de vertrouwde Pandemonium. Of beter gezegd, Pandemonium in het kwadraat. En met het Expo xxi heeft Cyndium een wel heel extreme underground lokatie gevonden.

Exclusiviteit is deze keer het sleutelwoord. Omdat er nu 1 area is, gaan ze terug naar het ‘one area, one crowd, one feeling’ idee. Dit houdt in dat alle toppers van de afgelopen keren samen met een aantal zeer exclusieve nieuwe namen voor de ultieme Early Hardcore experience gaan zorgen. Je kan dus niets meer missen met al het beste in één area. Alle ogen zijn dus gericht op een zeer strakke line-up bestaande uit 8 battles en 3 live-acts.

Mede doordat er al een flink aantal kaarten gereserveerd en verkocht zijn en gezien de bezoekersaantallen van de succesvolle voorgaande edities, lijkt het erop dat deze editie vroegtijdig uitverkocht zal zijn. Er zal op de avond zelf daarom geen deurverkoop zijn en vanwege het ontbreken van een gastenlijst is het dus van essentieel belang om je kaartje vroegtijdig te halen en de voorverkoop dus goed in de gaten te houden.

Latest news