Nog minder dan 3 maanden te gaan en dan is het tijd voor de jubileum editie van het 15 jarig bestaan van Pandemonium! Heb je nog geen ticket voor Pandemonium – 15 Year Anniversary? Wacht dan niet te lang want de verkoop gaat harder dan voorgaande jaren. Het evenement zal net als vorig van te voren uitverkopen, dus zorg dat je op tijd bent met het kopen van je kaart.
Buy now or cry later!

Even voor de duidelijkheid; de Pandemonium promotiebandjes die door ons promo team zijn uitgedeeld op verschillende festivals zijn natuurlijk geen entree bewijs voor Pandemonium. Wél zijn er leuke prijzen mee te winnen! Wanneer je het bandje deze zomer draagt en je komt ons promotieteam op een festival tegen, dan maak je o.a. kans op één van de 300 t-shirts die wij willekeurig uitdelen. Ook maak je kans op andere prijzen in de vorm van merchandise of een leuke gadget, maar dus géén entree kaarten. Wil je je kans vergroten om iets te winnen? Post dan een foto van jezelf met het bandje op social media en wie weet spotten wij jou en behoor je tot één van de winnaars! Houd onze social media in de gaten voor posts over deze winacties.

Helaas kan niet iedereen een winnaar zijn, maar ook daar hebben we iets op bedacht. Met het promotiebandje kan je namelijk door je in te schrijven voor de Cyndium newsletter via de Cyndium website, een code opgestuurd krijgen waarmee je eenmalig korting krijgt op al onze merchandise in de webshop. Inschrijvingen moeten voor 10 september binnen zijn. Dus scoor je tickets en Pandemonium outfit op www.cyndium.com and be ready for Pandemonium – 15 Year Anniversary!Kaarten zijn verkrijgbaar via:http://www.cyndium.com/tickets

Be a part of the Cult , be a part of the Movement!
See you all at Pandemonium – 15 Year Anniversary on 30th November!

Within less then 4 months there will be the 15 year anniversary edition of Pandemonium. Haven’t you bought your ticket yet for Pandemonium – 15 Year Anniversary? Don’t wait too long, because the ticket sale is going fast then the years before. Just like last, the event will sell out in advance, so make sure you buy your ticket on time. Buy now or cry later!

For the record; the promotional Pandemonium straps that are handed out by our promo team at different festivals are, of course, no tickets for Pandemonium. However, there are some great prizes to win with it! When you wear the strap this summer and you meet our promotion team at a festival, then you have a chance to win one of the 300 shirts that we will randomly give out. You also have a chance to win other prizes like merchandise or a fun gadget, but NO tickets. If you want your chances to increase, then post a photo of yourself with the strap on social media and maybe we spot you and you will be one of the winners! Keep an eye on our social media for posts about this.

Unfortunately not everyone can be a winner, but don’t worry, we also have something in mind for you. With the promotional strap you can receive a code for one-off discounts for  all our merchandise in the webshop if you register for the Cyndium newsletter at the Cyndium website. Registrations must be received before the 10th of September. So buy your tickets en Pandemonium outfit at www.cydium.com and be ready for Pandemonium – 15 Year Anniversary!
Tickets are available via: http://www.cyndium.com/tickets

Be a part of the Cult , be a part of the Movement!
See you all at Pandemonium – 15 Year Anniversary on 30th November!

In weniger als drei Monaten ist es dann soweit für
den 15 Järiges Jubiläum von Pandemonium.
Noch keinen Ticket für Pandemonium 15 year Anniversary? Warte dann nicht zu lange, denn der Verkauf lauft schneller als in den Vorjahren. Genau wie beim letzten jahr wird Pandemonium im Voraus ausverkauft werden.
Buy now or cry later!
Nur zur Klarheit;
Die Pandemonium Promotion Bändchen, die von unserem Promoteam auf verschiedenen Festivals vertrieben weden, sind natürlich kein Zulassungsnachweis für Pandemonium.
Mit diese Bändchen kann mann tolle Preise Gewinnen. Wenn du dieses Bändchen diesen Sommer trägst und uns Promoteam auf einem Festival triffst, hast du die Chance, eines der 300 T-Shirts zu gewinnen die wir verteilen werden. Auch hast du die Möglichkeit andere Preisen von Merchandise bis zum einem Gadget zu gewinnen, aber keine Eintrittskarten.
Gewinnchance erhöhen? Post dann ein Bild von dir mit den Promotion Bändchen auf deine sozialen Medien und vielleicht entdechen wir dich und kanst du ein Gewinner sein!Behalte unsere sozialen Medien im Auge um mit zu spielen in diese Wettbewerben.
Leider kann nicht jeder ein Gewinner sein. Aber wir haben uns etwas einfallen lassen. Mit dem Werbegut kannst du, wenn eingeschrieben für den Cyndium Newsletter, eine Code erhalten mit denem du einen einmaligen Rabatt auf alle Waren im Webshop erhalten.
Anmeldungen für den Newsletter für einen spezialen Rabatt geht bis zum 10. September. Tickets und Merchandise kannst du finden auf www.cyndium.com und http://www.cyndium.com/tickets damit du bereit bist für Pandemonium – 15 Year Anniversary.
Share in
Tagged in