Ticket sale Pandemonium – 15 Year Anniversary (30 November 2019)

Dit jaar vieren wij het 15 jarig bestaan van Pandemonium en deze zal voor de laatste keer in de Sporthallen Zuid plaatsvinden. We verwachten een mega run op tickets en daarom hebben we een speciale pre-sale voor de Pandemonium members in het leven geroepen.

Als je voorgaande jaren Pandemonium hebt bezocht en een digital ticket hebt gekocht of als je staat ingeschreven voor de Newsletter van Cyndium, dan ben je Pandemonium member en kan je op maandag 16 mei een e-mail verwachten met een unieke code waarmee je op woensdag 22 mei om 20:00 je tickets al kan kopen. Deze code is geldig tot 25 mei 23:00 en er kunnen maximaal 4 tickets p.p. met deze code worden gekocht. Omdat er meer members zijn dan tickets, zal de pre-sale waarschijnlijk al uitverkocht raken. Daarom zal er een klein percentage tickets apart worden gehouden voor de reguliere verkoop, welke op 1 juni zal beginnen. Omdat dit percentage entree kaarten laag zal zijn, raden we je aan om je mailbox goed in de gaten te houden en snel je ticket te kopen.

Ook willen we graag onze Die Hard fans bedanken en daarom hebben we besloten iets speciaals weg te gaan geven; we gaan 2 hele vette hoodies van zowel Cyndium als Pandemonium verloten. Onder de Pandemonium members die op 22 mei een ticket kopen zullen er 100 hoodies worden verloot en onder degenen die op 1 juni een ticket kopen, worden er 50 hoodies verloot. Deze hoodie wordt de week na de start van de ticketverkoop verstuurd. De hoodies kunnen vanaf 9 mei worden bekeken op de Cyndium website. Let op! De hoodies worden alléén verloot bij het invullen van je volledige gegevens bij het kopen van een ticket. Je kan één hoodie winnen per order.

Zoals men weet was de afgelopen editie razendsnel uitverkocht omdat het eigenlijk de laatste keer in de Sporthallen Zuid zou zijn, maar de gemeente heeft ons gelukkig nog één maal toestemming gegeven voor onze jubileumeditie. Nogmaals danken wij hartelijk de gemeente Amsterdam ook en de Stadsdeel voorzitter Amsterdam Zuid hiervoor. De Sporthallen Zuid gaat namelijk binnenkort tegen de vlakte, vandaar dat dit ook écht de laatste keer is. Zie link: https://zuidas.nl/blog/2018/burgerweeshuispad-verdwijnt-vanwege-zuidasdok/

Be a part of the Cult , be a part of the Movement!

See you all at our 15 year anniversary event on November 30th!

Share in
Tagged in