De V.I.P. op Pandemonium is eigenlijk uitverkocht. Aangezien er een aantal afwijzingen zijn i.v.m Credit card verkopen, gaan vrijdag 25 oktober om 20.00 hrs (CET) een  aantal V.I.P. tickets weer in de verkoop.

De gelukkigen met een VIP ticket voor Pandemonium hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:-
-Aparte VIP ingang
– Toegang tot de VIP-deck bij de Pandemonium Main Stage.Met toegang tot snelle bar
-special gewonnen bandje van deze editie.
Voor de gene die een regular ticket hebben gekocht in de voorverkoop en toch een V.I.P kaart willen. Niet getreurd men kan dan voor slechts €10,- een V.I.P upgrade kopen. Let wel het aantal tickets is zeer schaars en we verwachten dan ook vrijdag avond al weer uitverkocht te zijn. Reguliere kaartverkoop: De voorverkoop gaat sneller dan voorgaande jaren. Zoals men weet is Pandemonium de laatste jaren uitverkocht. De reguliere kaartverkoop voor Pandemonium ging erg hard en er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Wij raden de bezoekers daarom aan snel te zijn met het halen van een entreekaart aangezien het evenement zeker uitverkocht gaat voor het evenement!
Kaarten zijn verkrijgbaar via:http://www.cyndium.com/tickets

Share in
Tagged in