Eind dit jaar zal het fenomeen Pandemonium terugkeren naar dé hardcore-tempel de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Op 3 december komt Cyndium met een gloednieuw thema ‘The Desecration’, vorig jaar stond Pandemonium nog in het teken van ‘The Religion’. Desecration staat voor ontheiliging, dat is wat wij gezamenlijk, op deze avond zullen gaan doen met muzikaal geweld.

Met meer dan 90 artiesten, verdeeld over 5 area’s, zal Pandemonium ook dit jaar weer groots uitpakken. Dit jaar zullen er meer muntkassa’s en twee extra wc groepen aanwezig zijn op het terrein. Daarnaast zijn de area’s Falcon en Chamber of Terror voorzien van extra ventilatoren. Grote namen uit de hardcore scene zullen de verschillende, indrukwekkende stages vertegenwoordigen. Naast een officieel anthem voor Pandemonium krijgen alle area’s ook een eigen anthem.

Benieuwd wat Pandemonium The Desecration te bieden heeft? Kijk dan hier alvast de trailer!

 

 

Share in
Tagged in