Met twee 10 Year Anniversary edities van Reng Deng Deng achter ons, komt Cyndium op 17 december met The Final Chapter in de Waerdse Tempel. De allerlaatste, 22e editie brengt ons terug naar de legendarische locatie waar Reng Deng Deng 10 jaar geleden begon. Deze locatie staat bekend om  haar bijzondere uitstraling, ook wel bekend als kleine Heineken Music Hall met fantastisch geluid. Reng Deng Deng 10 Year Anniversary keert na 10 jaar weer terug naar de Waerdse Tempel.

Niet alleen wij keren terug naar de Waerdse Tempel, ook de Heroes van Reng Deng Deng zullen tijdens de 10 Year Anniversary terugkeren naar de plek waar het allemaal begon. Met dit jaar drie verschillende area’s willen wij deze laatste editie in stijl met jullie afsluiten. The Final Chapter zal in tegenstelling tot de andere edities niet tot 5:00 uur maar tot 7:00 uur duren. kaarten zijn, vanaf 23 juli via Cyndium.com/tickets te bestellen.

Share in
Tagged in