Reng Deng Deng 10 Year Anniversary keert op zaterdag 17 december terug met The Final Chapter. Met nu de 22e editie is Cyndium erg blij

om weer terug te keren naar The Temple, welke vroeger bekend stond als de Waerdse Tempel. De Waerdse Tempel is voor vele hardcore liefhebbers dé plek waar Reng Deng Deng ‘echt’ is begonnen. Deze locatie heeft een bijzondere uitstraling en staat voor velen bekend als kleine Heineken Music Hall met fantastisch geluid.

The Temple is in de loop der jaren positief veranderd, zo is er bijvoorbeeld een nieuwe derde area bijgekomen en zijn de openingstijden nu niet meer tot 5:00 uur maar tot 7:00 uur, wat ook positieve gevolgen heeft voor het openbaar vervoer.

In 10 jaar tijd heeft het hardcore concept Reng Deng Deng plaats gemaakt voor verschillende artiesten die door Reng Deng Deng als helden worden gezien. Speciaal voor ons keren ze, voor de laatste editie van het 10 jarig bestaan terug als de ‘Heroes of Reng Deng Deng’. Deze helden zetten hun eigen area met verschillende oude bekende, variërende, maar zeker ook nieuwe tracks helemaal op zijn kop.
Wij zullen deze laatste editie volledig in stijl met jullie afsluiten! Met maar liefst drie area’s, een hele dikke line – up, grotere podia en veel meer show doet Cyndium er dit jaar een schepje boven op. Dat wordt rammen!

Kaartverkoop:
Kaarten voor Reng Deng Deng 10 Year Anniversary The Final Chapter zijn te bestellen via Cyndium.com/tickets en te verkrijgen in alle Primera winkels in Nederland.
Ticket: €26,75 (ex fee).

Hieronder vind je alvast een deel van de line up:
Area 1: Mainstage (Hardcore) | Partyraiser – D-Mas – Miss K8 – Andy The Core vs. Meccano Twins – Tha Playah – Art of Fighters – Unleashed Fury – Nosferatu – Unexist vs. DaY-már

Area 2: Falcon vs. Ruhr ‘ G’ Beat (Frenchcore & Uptempo)| The Sickest Squad – System:Overload – The Speed Freak – Randy vs. Adreno Krome – Toxic Inside vs. Khaoz Kate – KetaNoise – Lady Dammage vs. Spitnoise – Accuser vs. Naughty Kicks

Area 3: Heroes of Reng Deng Deng (Mix Styles) | Sequence & Ominous – Lethal Injection vs. Dawnbreaker – Viruz vs. Pacifier – Consumer vs. Furiouz – Point Blank

More artists soon te be announced

Share in
Tagged in