Will the real pimps and ho’s please stand up for the Hardcore Hustla’s?
Yo yo yo, stop the press! Snoop Dogg go lick yourself, Iceberg Slim take your hat off and Hugh, bring out the bunnies, want op zaterdag 28 mei komen de hoge hoeden en jarretels ten knallende tonele voor eindelijk weer een real hardcore editie van Reng Deng Deng: The Hardcore Hustler. Verdeeld over twee area’s zullen the hustlers of hardcore van Cyndium jullie het pure genot brengen waar jullie voor komen in de, voor Cyndium, nieuwe locatie Eindelijk weer te Almere. De vaste formule van Reng Deng Deng zal de Eindelijk weer oppimpen tot de Moulin Rouge van hardcore, zoals alleen Cyndium dat kan.

Laat je naar binnen zuigen door The Knocking Shop’s boinking beats van o.a. Endymion, Dyprax, Kasparov, Unexist, Mister Reng Deng Deng en Mister Fuck them Titties Tha Playah, waar MC The Intellectual Killer met de gouden scepter zal zwaaien. Gezamenlijk zullen deze Playboys zorgen voor de meest heftige booty call van je leven!

Waar Tatjana zich afvroeg ‘buurman, wat doet u nu?’ weten wij wel wat onze buren doen in Area Two. The Quickie Corner is versierd met de upcoming pimpz van de snelle beatz, die het woord ‘quickie’ op geheel eigen muzikale wijze invullen. Geen korte, maar lange snoeiharde rammende sets van minimaal 160 Bangs Per Minute die jullie Ho’s trillend naar huis laten gaan. Voor dit genot zorgen de darkside pimps Dawnbreaker, Immortality, Isolater, Lethal Injection, Mortis, Mobius en de female pimp Rictus Sempra. More pimpz to be announced soon!

Laat €18.50 op het nachtkastje van Cyndium achter en dan word je muzikaal verwend van 22.00 tot 06.00!

Jullie zullen daarna wel naar huis moeten, maar of jullie willen…?

Area 1: Knocking shop
Kasparov
Tha Playah
Endymion
Unexist
Dyprax
J-Roon & Kosmix
Mister Reng Deng Deng
MC: The Intellectual Killer

Area 2: Quickie corner (Powered by 1 Vision)
Rictus Sempra
Lethal Injection vs Dawnbreaker
Isolater
Dj Immortality
Dj Mortis vs Mobius

Kaarten
De kaartverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn beschikbaar voor 18,50 (ex. fee) bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com

Nieuws
Wil je op de hoogte blijven van het laatst Cyndium nieuws? Meld je dan nu aan op de Cyndium, Partyflock,Twitter- en [url name=”Facebook”]www.facebook.com/cyndium/] pagina’s.

Cyndium zoekt nieuwe artiesten! Stuur je demo per mail naar demo@cyndium.com of stuur je demo per post naar: Herengracht 403, 1017 BP, Amsterdam

Share in
Tagged in