Zoals jullie hebben kunnen lezen op Partyflock en de verschillende social media van Cyndium zal Frantic Freak een eigen Icon krijgen. Cyndium moet jullie mededelen dat Icon: Frantic Freak – The Freak Show wordt verschoven van 4 juni 2011 naar 9 juli 2011. De reden voor het verschuiven van de datum is dat de vraag naar kaarten hoger lag dan initieel beoogd. Cyndium heeft in de afgelopen tijd zeer veel aanvragen gehad naar Cyndium Memberpassen waarmee de trouwe Cyndium bezoekers het kaartje voor Icon: Frantic Freak veilig kunnen stellen. Cyndium heeft daarom de kaartverkoop al van tevoren stilgezet zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een kaart aan te schaffen voor Icon. Nu met zekerheid gemeld kan worden dat het evenement doorgang zal hebben, op 9 juli, zal de kaartverkoop dan ook definitief van start gaan op 23 april voor Cyndium Members. De reguliere kaartverkoop zal een week later van start gaan.

Zoals velen weten is DJ Frantic Freak er al vanaf het eerste uur bij toen Cyndium begon met het concept Pandemonium. Als resident van Pandemonium sluit hij vaak de avond met veel energie af! Hij heeft keer op keer bewezen dat hij zijn eigen solo optreden op Icon meer dan verdient. Deze Icon komt voor DJ Frantic Freak, en zijn vele fans, dan ook niet helemaal uit de lucht komen vallen. Na een korte rustpauze is het aantal fans van DJ Frantic Freak explosief gegroeid.

DJ Frantic Freak gaat de harde bassen laten knallen die op deze locatie goed tot hun recht kunnen komen. Met deze Icon zal hij een zeer exclusieve nacht creëren met een goede dosis geknal van het hoogste niveau. Hij zal dan dus ook van het begin tot het eind van de avond solo draaien!

Cyndium ziet jullie op 9 juli in de ?

Tickets
De kaarten zullen beschikbaar zijn voor 17,50 (ex. fee) bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com

Locatie
De locatie zal binnenkort bekend gemaakt worden dus houd de Cyndium, Partyflock,Twitter- en Facebook pagina’s goed in de gaten!

Share in
Tagged in