Square 1.

Het zweet druipt van je voorhoofd af, je bent kapot maar met een heerlijk gevoel. Zojuist heb jij een killerset neergezet!. Één voor één speelde jij je tracks en mixte ze naadloos in mekaar en wat ging het publiek los! Je neemt, terwijl je voorzichtig aan je spullen opruimt, de omgeving in je op. De mensen juichen, buigen, klappen en geven je de thumbs up. Je kijkt rond en ineens zie je vieze sokken in de hoek liggen. Wat? Shit. Back to reality. Je moet de kamer nog opruimen. Je denkt bij jezelf, hoe kan ik verder komen? Is er een mogelijkheid om eens op een echt feest te staan? Een platform dat me verder en hogerop kan helpen?
Op veel locaties worden wel degelijk dat soort evenementen gehouden voor DJ’s, maar is er vaak in die gevallen maar 1 DJ die de mogelijkheid krijgt zijn kunsten verder te vertonen.
Ben je echter ook een produceertalent maar heb je ook geen idee waar je je demotracks heen moet sturen? Of heb je ze al opgestuurd maar krijg je geen of weinig feedback?
Wij van Cyndium Events hebben opgemerkt dat er nog niet genoeg ruimte is voor producers om hun talenten letterlijk te laten horen.

Daarom vonden wij het tijd om daar letterlijk een draai aan te geven!

Cyndium Events komt met een nieuw concept voor producers en DJ’s die al geruime tijd draaien, maar nooit de kans hebben gehad om dat naar een hoger level te tillen. Square 1 is een feest voor nieuw talent waar jij zij aan zij zal staan tussen een aantal grote namen! Blaas jij ons van onze organisatorische stoelen af met een prachtige set? Talent zal worden herkend! De kans is dan groot dat jij op grotere evenementen zal staan van Cyndium en ook van collega organisaties!

Met dit concept reizen we door Nederland en betrekken we verschillende kleine locaties van Zuid-Limburg tot Noord-Holland. Elk gebied willen we uitkammen zoekend naar talent op draai- en vooral produceergebied binnen de stromingen van de dance. Op deze kleinere locaties sta je oog in oog met je publiek waardoor je de energie die jij uitstraalt als DJ met bijvoorbeeld jouw tracks direct terugkrijgt!

Per editie komen verschillende stijlen aan bod van Hardcore, Industrial Frenchcore via Hardstyle tot aan Techno!
Ben je DJ en wil je je krachten meten met een aantal grote namen uit de scene? Ben je producer en wil je met jouw eigen live-set, of je tracks tussen de hardcore van nu draaien en deze namen van het podium af blazen?
Trek je stoute handschoenen aan en stuur je demotracks en/of DJ set of liveset naar square1@cyndium.com.
Voeg een kleine biografie en motivatie toe waarom een van die plaatsen op het podium van Square 1 van jou is!

De eerste editie vindt plaats op 4 juni 2011 in de N201 te Aalsmeer waar de stijl “hardcore” de stijl van het feest is.

Be there and be at Square.

Kaarten:

De kaartverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn beschikbaar voor €12,50 (ex. fee) bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com

Nieuws:

Wil je op de hoogte blijven van het laatst Cyndium nieuws? Meld je dan nu aan op de Cyndium Partyflock, Twitter– en Facebookpagina’s.

Share in
Tagged in