Met Pandemonium nog vers in het geheugen stoomt Cyndium alweer keihard door naar het volgende feest. Op 13 november zullen de deuren van de Waerdse tempel geopend worden voor Reng Deng Deng: The Chambers of Voodoo waar je getrakteerd zal worden op de meest beukende hardcore, frenchcore en industrial hardcore beats.

Zoals de naam al doet vermoeden is het thema, van alweer de 12e editie, van Reng Deng Deng: voodoo. Dit zal terug te zien zijn in het decor, maar je kan zelf ook een mystieke voodoo outfit samen stellen en compleet opgaan in het feest. Cyndium zal degene met de meest originele outfit dan ook belonen met een jaar gratis toegang tot alle Cyndium evenementen!
Daarnaast: op de avond zullen de mannen van Mind Distructors hun debuut maken en tevens het door hun geproduceerde anthem (Black Magic) van Reng Deng Deng – The Chambers of Voodoo ten gehore brengen.

Als je nog inspiratie wilt opdoen: Bekijk hier de trailer van Reng Deng Deng.

Timetable
Area 1: Black Magic
22.00 – 22.45 Miss Jay
22.45 – 23.45 Nitrogenetics
23.45 – 00.45 Mind Distructors
00.45 – 01.45 Tha Playah
01.45 – 02.45 Endymion
02.45 – 03.45 Meccano Twins
03.45 – 04.45 Tymon vs. Counterfeit

Area 2: VooDoo Rituals
23.30 – 00.30 Miss Hysteria
00.30 – 01.30 Rictus Sempra
01.30 – 02.45 Stormtrooper
02.45 – 03.45 Consumer
03.45 – 04.45 The Sickest Squad (live)

Dresscode
Voor deze editie geldt een dresscode. Ben jij de meest stijlvolle ‘Voodoo zweerder’ of kom je origineel gekleed? Dan maak jij kans op een een jaar lang toegang tot alle Cyndium evenementen! Dresscode is niet verplicht!

Merchandise
Op Reng Deng Deng zal er ook weer een stand aanwezig zijn waar Cyndiummerchandise te koop zal zijn en andere artikelen.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Paylogic,alle Primera winkels en www.cyndium.com en kosten €22,- (ex fee) .Alle kaarten worden op echtheid gescand. Naast de reguliere voorverkoop zal er nog een aantal kaarten aan de deur verkocht worden. Let op” deze zijn uiteraard duurder dan in de voorverkoop.

Openingstijden
De Waerdse tempel opent de deuren om 22:00 en het evenement zal duren tot 05.00. De deuren sluiten om 01:00 dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Navigatie
Mocht je met je navigatie komen kun je het beste het adres Middenweg 1 in Heerhugowaard inprogrammeren. Het adres van de Waerdse tempel is namelijk nog vrij nieuw en staat nog niet op alle navigatiekaarten. Het daadwerkelijke adres is Strand van Luna 1 in Heerhugowaard.

Busvervoer
Er worden busreizen georganiseerd vanaf diverse steden in Nederland. Ga naar www.dance-festivalbus.nl of bel 0625299540 voor meer informatie.

Voor meer info kijk op www.cyndium.com

Share in
Tagged in