Net als vorig jaar is Time Warp officieel voortijdig uitverkocht. Dit betekent een volle Sporthallen-Zuid die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Nederlands grootste technotempel, of liever gezegd tempelcomplex, want elk van de zalen heeft een heerlijke invulling gekregen. Met een hoogstaande productie op het gebied van licht en visuals, loepzuiver geluid en een veelzijdige programmering met de beste artiesten in de hedendaagse techno kan het haast niet anders of de nacht van 4 op 5 december wordt een gedenkwaardige.

Met nog iets meer dan een week te gaan krijgt de organisatie natuurlijk de nodige vragen over de timetable. Daar komt nu een antwoord op en hieronder alvast enkele praktische zaken.

Entree
Om lang in de rij te wachten voorkomen is het aan te raden om vroeg te komen. De organisatie doet er alles aan om bezoekers zo snel mogelijk naar binnen te laten maar de controle bij de ingang op naleving van het zero tolerance beleid zal streng zijn ongeacht de lengte van de rij buiten de poort. Wil je toch op een later tijdstip Time Warp bezoeken hou dan rekening met wachttijden en kleed je niet al te dun.

Zero Tolerance
Het stond hierboven al even beschreven. Op Time Warp geldt een streng zero tolerance beleid op het gebied van verdovende middelen. Wie wordt betrapt op het bezit hiervan wordt van het evenement verwijderd en bij grotere hoeveelheden overgedragen aan de politie die hoge boetes hanteert. Wees gewaarschuwd!

Let op: Bezoekers ontvangen begin volgende week een uitgebreide mail met daarin routebeschrijving, tijden van openbaar vervoer, entreebeleid en lockers en overige zaken die van belang zijn om een geweldigfeest te beleven.

Maar hier dan eindelijk de timetable en zaalindeling:

Area 1
21.00 Matthias Tanzmann
23.00 Egbert – (live)
00.00 Sven Väth
03.00 Loco Dice
05.00 Marco Carola

Area 2
20.00 Darko Esser
22.00 Steve Rachmad
00.00 Sandwell District
02.00 Planetary Assault Systems – (live)
03.00 Speedy J.
05.00 Chris Liebing

Area 3
21.00 Daniel Sanchez
23.00 Dixon
01.00 Karotte
03.00 Laurent Garnier presents LBS feat Scan X & Benjamin Rippert – (live)

Area 4
22:00 Jason Shae & Pete Bandit
01:00 Joey Daniel
03:00 Arjuna Schiks – (live)
04:00 Olivier Weiter

Share in
Tagged in