Met nog maar een paar dagen te gaan, tot 9 oktober, is Cyndium volop bezig aan de laatste voorbereidingen voor Pandemonium: The chains of Babylon in de legendarische Sporthallen zuid. Cyndium zal, net als in het verleden, deze gabbertempel weer laten schudden op z’n grondvesten en de bezoekers versteld doen staan van een geweldige show. Om de ervaring van het feest nog hoger te maken heeft de organisatie dit jaar een manier gevonden om het publiek in het decor en show te integreren.

Om de ongekende sfeer van Pandemonium hoog te houden verzoeken ze je om je te kleden naar het thema: The chains of Babylon. Degene die de beste outfit heeft, zal beloond worden met een jaar gratis toegang tot alle Cyndium feesten!

Helaas moet Cyndium mededelen dat Lady Lady Dana niet zal optreden bij Pandemonium door persoonlijke omstandigheden.

Timetable
Pandemonium (early hardcore)
22.00 – 00.00 The Darkraver vs. Pavo
00.00 – 01.00 The Prophet
01.00 – 01.30 The Outside Agency (live)
01.30 – 02.45 Ruffneck vs. Predator
02.45 – 03.45 Laurent Hô
03.45 – 04.15 Hitmachine
04.15 – 05.45 Promo vs. Vince
05.45 – 07.00 Frantic Freak

Paradox (hardcore from 2000-2010)
22.00 – 23.30 Consumer
23.30 – 00.30 Ophidian vs. Meagashira
00.30 – 01.30 Endymion
01.30 – 02.00 Hellsystem (live)
02.00 -03.00 Angerfist vs. Tha Playah
03.00 – 04.00 Negative A vs. Counterfeit
04:00 – 05:00 Noize Suppressor vs. Amnesys
05.00 – 06.00 Radium vs. Sickest Squad (live)
06.00 – 07.00 Partyraiser

Kaartverkoop
V.I.P. kaarten voor Pandemonium zijn momenteel uitverkocht!
Reguliere kaarten zijn nog reeds verkrijgbaar en kosten slechts €39,75( ex fee). Deze kaarten zijn te verkrijgen bij Paylogic, Primera en www.cyndium.com

Deurverkoop
Er zijn ook nog beperkt kaarten aan de deur verkrijgbaar deze kaarten kosten €50. Let op: kom vroeg want dit aantal is niet erg veel!

Tijden
Het evenement begint om 22.00 en is om 07.00 afgelopen. De entree sluit om 03.00 dus wees op tijd.

Vervoer
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kijk op 9292ov.nl hoe jij het makkelijkst bij de Sporthallen zuid kunt komen. Voor autoreizigers: voer het adres Stadionplein of Burgerweeshuispad in, te Amsterdam.

Bereikbaarheid
De Sporthallen zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Burgerweeshuispad 54.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden parkeren te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden bij het Olympisch Stadion, indien het hier vol is volg de borden ‘Pandemonium’. Wij verzoeken iedereen de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op te volgen.

Busvervoer
Met het sluiten van een nieuw contract met Dance festivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Pandemonium dat het transport naar de Sporthallen zuid aanzienlijk makkelijker wordt Wil je gebruik maken van deze dienst?
Mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl

Drugs/beleid
In de Sporthallen zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs mag mee naar binnen tot een maximum van 3 gram per persoon. Voorgedraaide joints zijn verboden en worden inbeslag genomen.Blowen mag alleen in de rokersruimte!

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn. Het huren van een kluisje kost €6 en je betaalt €5 borg.

PIN automaten
Op Pandemonium zijn PIN-automaten aanwezig bij de kassa’s, echter werken deze niet altijd even goed. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Share in
Tagged in