Nog geen maand te gaan en dan is het eindelijk zover, op 9 oktober zal de tiende editie van Pandemonium plaatst vinden in de Sporthallen zuid!

In de afgelopen zes jaar heeft Cyndium keer op keer een succesvol concept weten te presenteren. Voor deze speciale tiende editie zal dan ook weer alles uit de kast gehaald worden om die stijgende lijn door te zetten. Niet alleen het publiek wil meer. Ook Cyndium zelf! Om het maar even kort en simpel te houden, ze gaan fucking dik uitpakken!

Kwaliteit is altijd hét stokpaardje geweest waarmee keer op keer op wordt voortgeborduurd. Omdat de keuze van de bezoeker bij Cyndium van begin af aan altijd centraal heeft gestaan, geven ze jullie de kans om je stem te laten spreken! Gaan je voor deze tiende editie in de hoofdzaal voor langere dj-sets of word er een extra artiest aan de line-up toegevoegd? Jij mag het zeggen!
Dus breng voor 15 september je stem uit door te mailen naar: mailing@cyndium.com.

Een goed concept en de intense beleving van de bezoeker hebben altijd nauw met elkaar samengehangen. Om de ongekende sfeer waar Pandemonium om bekend staat hoog in het vaandel te houden, verzoekt de organisatie dan ook iedereen om letterlijk en figuurlijk alles uit de kast te halen. Degene die het mooist, vetst, gekst maar vooral het origineelst gekleed gaat, compleet in de sfeer van het evenement zal rijkelijk beloond worden met een heel jaar lang gratis toegang tot elk Cyndium evenement!

VIP en VIPupgrade
De organisatie krijgt meerdere vragen, wat VIP op Pandemonium precies inhoud. Voor de bezoekers die een VIP kaart gekocht hebben houdt VIP in:

Aparte ingang
Gratis kluisje
Apart VIPdeck
Eigen bar op het VIPdeck

Voor de bezoekers die een VIP upgrade hebben gekregen houdt VIP in:

Aparte ingang
Apart VIP deck
Eigen bar op het VIPdeck

Iedereen die een kaartje had gekocht voor Quality Chronicles kon zijn Pandemonium kaartje upgraden naar VIP. Had jij tussen 1 juni en 10 juli je kaartje gekocht, de barcode van het Pandemonium kaartje + je naam naar promo@cyndium.com gemaild? Dan is je kaart automatisch geüpgrade tot VIP. Je moet je op de dag zelf melden bij de VIP/quest ingang.

Er zijn overigens nog een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar. Deze gaan uitverkocht dus wees snel!

Kaarten
Kaarten kosten €39,75 (ex fee), VIPkaarten kosten €55 (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij Primera, Paylogic en bij www.cyndium.com.

Line-up
Area 1: Pandemonium
Promo vs. Vince
The Prophet
Ruffneck vs. Predator
Laurent Hô
The Darkraver vs. Pavo
Hitmachine
Frantic Freak vs. lady Lady Dana
Live on stage: The Outside Agency

Area 2: Paradox (Hardcore From 2000-2010)
Noize Suppressor vs. Amnesys
Endymion
Ophidian vs. Meagashira
Consumer
Angerfist vs. Tha Playah
Partyraiser
Negative A vs. Counterfeit
Live on stage: Radium vs. The Sickest Squad
Hellsystem

‘The final hour is near…so be prepared!’

Share in
Tagged in