Het lijkt ver weg maar schijn bedriegt, over vier maanden is de derde editie van Time Warp Holland alweer een feit. Op zaterdag 4 december komt Time Warp naar Amsterdam om daar de Sporthallen zuid van dikke technobeats te voorzien. In de roemruchte locatie waar in het verleden legendarische raves werden gegeven treden dan de beste techno artiesten ter wereld op.

Toen zich de mogelijkheid voordeed om Time Warp in de Sporthallen-Zuid te organiseren hoefde de organisatie niet lang na te denken. Deze locatie heeft zich al lang en breed bewezen als een van de ultieme plekken om een te gek feest te geven. En Amsterdam met zijn internationale uitstraling spreekt natuurlijk ook de nodige ravers uit landen als Spanje, Italië, Engeland, Frankrijk en niet te vergeten Duitsland aan. Dat komt goed uit want de capaciteit van de Sporthallen-Zuid is ook op meer bezoekers berekend dan de Maassilo die vorig jaar ruim van tevoren uitverkocht. Nagenoeg geen geluidslimiet, donkere gangetjes en hoge plafonds, wat wil je nog meer? Een hele dikke line-up natuurlijk!

Wat dat betreft heeft Time Warp ook zijn eer hoog te houden. Het is een van de weinige feesten waar de ‘groten der aarde’ samenkomen om met elkaar het publiek te trakteren op de beste sets. Ook voor deze derde editie is weer met zorg een uitgebalanceerde line-up samengesteld. Vol trots presenteren Cosmopop en Evotions de volgende artiesten voor Time Warp Holland 2010:

Sven Väth Duitsland – Laurent Garnier presents L.B.S. featuring Scan X & Benjamin Rippert (5hrs) Frankrijk – Chris Liebing Duitsland – Speedy J – Loco Dice Duitsland – Marco Carola (Italië) – Gui Boratto (live) Brazilië – Karotte Duitsland – Dixon Duitsland – Planetary Assault Systems (live) Verenigd Koninkrijk – Matthias Tanzmann Duitsland – Sandwell District Duitsland/Verenigde Staten – Steve Rachmad – Darko Esser – Daniel Sanchez – Arjuna Schiks (live) – Joey Daniel – Olivier Weiter – Pete Bandit & Jason Shae

De definitieve zaalindeling en timetable worden ruim van tevoren bekend gemaakt.

Momenteel wordt op de tekentafel de laatste hand gelegd aan de stagedesigns om de visuele beleving te creëren die bij Time Warp past. Maar het geluid is natuurlijk het belangrijkste. Dat moet loepzuiver klinken en mag niets te wensen overlaten. Kosten noch moeite wordt daarom gespaard om alles zo perfect mogelijk te krijgen. Het is duidelijk dat Time Warp Holland de lat bijzonder hoog legt. En terecht!

De (internationale) kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor 45 euro (early bird) + fee via www.time-warp.de

Share in
Tagged in