Het is weer tijd om je klaar te maken voor de terugkeer van Reng Deng Deng naar het noorden van Noord-Holland. Op 8 augustus as. zal Cyndium een spetterende, van alweer de 10e editie, in de Waerdse tempel in Heerhugowaard organiseren.

In de trailer is, door Cyndium’s eigen State of Emergency de trend al gezet voor de aankomende editie van Reng Deng: ouderwets hard losgaan op de beste hardcore van dit moment! Cyndium staat klaar om Heerhugowaard. De line-up staat vol met gewaardeerde artiesten en na bijna een jaar smeekt de Waerdse tempel om weer door Cyndium in gebruik te worden genomen.

Zoals gebruikelijk probeert Cyndium elke editie een vernieuwende line-up neer te zetten. Met de artiesten Outblast, Catscan, State of Emergency en The Stunned Guys zullen de beste mainstream klappers om je oren vliegen. Daarnaast zullen Consumer en Weapon X de bezoekers van het steeds populairder wordende industrial hardcore ruimschoots voorzien.

Een, op z’n minst gezegd opvallende, verschijning in de line-up is de Frenchcore-goeroe Radium. Na bekendmaking van zijn aanwezigheid is de lat, met de week, hoger komen te liggen voor deze man en zijn set zal dan ook voor een waardig einde van de avond zorgen.

Om het concept een beetje in beweging te houden is deze keer gekozen voor een opbouw van (early) hardstyle naar hardcore later op de avond in de kleine zaal. Talenten als: A-Drive, Brian NRG, RAW, Furiouz en The Pacifier, zullen met nog een handjevol andere toppers voor een knallende nacht zorgen.

Pendelbussen
Met het sluiten van een nieuw contract met Dance festivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Reng Deng Deng dat het transport naar de Waerdse tempel aanzienlijk makkelijker wordt. Op 8 augustus zal een pendelbus vanaf station Alkmaar naar de Waerdse tempel rijden en aan het eind vanaf de Waerdse tempel langs de volgende steden in Noord-Holland om bezoekers in hun stad voor de deur af te zetten steden zoals bijvoorbeeld: Alkmaar,Hoorn,Zaandam ,Haarlem, Amsterdam etc.

Wil je gebruik maken van deze dienst?
mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl
Bekijk hier de trailer: Trailer

Line-up
Area 1 (Hardcore)
Weapon X
Catscan
State of Emergency
Radium
Outblast
The Stunned Guys
Consumer & mc Roughness

Area 2 (Hardstyle/Hardcore)
A-Drive
Brian NRG
R.A.W vs. Pinas
Rhose & Marlies
The Pacifier (early hardstyle set)
Ros-E vs. The Tiger
Furiouz & mc Roughness

Share in
Tagged in