Met nog maar enkele maanden te gaan, komt het vijfjarig jubileum van Cyndium steeds dichterbij en zij heeft voor die tijd nog een aantal spectaculaire feesten in de planning. Alweer de tiende editie van Reng Deng Deng komt eraan en ditmaal zal Cyndium wederom de kunst van het organiseren uitdrukken in een editie die nog lang herinnerd zal worden. De Waerdse tempel zal wederom hardcorefanaten uit het hele land welkom heten om de terugkeer van het populairste hardcoreconcept uit de kop van Noord-Holland bij te wonen. De bezoekers van deze 10de verjaardag kunnen op een Cyndium-waardige viering rekenen waarbij natuurlijk groots uitgepakt gaat worden.

Op 8 augustus zal Reng Deng Deng na een eenmalige, maar zeer succesvolle verhuizing naar Zaandam, terugkeren naar de vertrouwde thuishaven in Heerhugowaard: de Waerdse tempel. Zoals bij al haar feesten heeft Cyndium weer optimaal geïnvesteerd in het samenstellen van een zeer dikke en gevarieerde line-up. Artiesten van verschillende labels zullen alle stijlen binnen het hardcore-genre aan bod laten komen. Bezoekers van vorige edities kunnen echter bevestigen dat je voor dit feest geen line-up hoeft te weten om naar Heerhugowaard af te reizen.

Dit keer is er ook voor gekozen om in de tweede area op te bouwen van hardstyle naar hardcore later op de avond. Een selectie van zowel bekende als eigen artiesten zijn verkozen de nacht op te vullen. Welke artiesten de taak krijgen om de avond zowel beneden als boven van begin tot eind laten knallen lees je hieronder!

De mannen van State of Emergency hebben dit keer de eer gekregen om het anthem te maken voor deze editie van Reng Deng Deng. Deze is te horen in de trailer die je nu kunt bekijken:

Kaart verkoop
Kaarten kosten slechts € 20,- en zijn te koop bij Free Record Shop en www.Ticketonline.nl

Line-up
area 1: Hardcore/industrial hardcore
The The Stunned Guys
Radium
State of Emergency(Osiris & Trizz)
Outblast
Catscan
Weapon X
Consumer

area 2: Hardstyle/Hardcore
A-Drive
R.A.W. vs. Pinas
Brian NRG
Marlice
Furiouz & mc Roughness
The Pacifier (early hardstyle)
Rhose
Ros-E vs. The Tiger

Share in
Tagged in