In een periode waarin Nederland overspoeld wordt met evenementen is er één concept dat uitblinkt ten opzichte van alle anderen. Deze perfecte combinatie van locatie, artiesten en organisatie kan worden samengevat als één woord: Intoxicated!

Na het bekend maken van de line-up presenteert Cyndium nu met trots de trailer voor Intoxicated dat op 19 september 2009 in de Sporthallen zuid te Amsterdam plaatsvindt. In een korte tijd is Intoxicated uitgegroeid tot fenomeen in de dance-scene. De vorige editie wordt omschreven als legendarisch en is tot op de dag van vandaag veelvuldig het onderwerp van gesprek. Met minder dan 2 maanden te gaan is Cyndium gestart aan de voorbereidingen en begint de spanning naar de 19e van September, ook bij de organisatie, langzaam toe te nemen.

This is reality
This is the future.

Line-up
Area 1 : Mainstage
Promo vs. Ophidian
State of Emergency
Nosferatu
G-Town Madness (live)
Unexist vs. Tieum vs. DaY-már
The Stunned Guys
Mad Dog vs. Amnesys
D-Passion vs. The Wishmaster
Consumer vs. Counterfeit

Area 2 : Pandemonium (Earlyhardcore)
Rob Gee
Sequence & Ominous
Ruffneck
Dr. Macabre (live)
Lady Lady Dana
Dano vs. Buzz Fuzz
PCP (live)
Pita vs. Dennis The Menace
Vinyl Junk
Dione

Area 3 : Cynergize (Earlyhardstyle/Hardstyle)
Headhunterz
A-lusion
Technoboy
R.A.W. vs. Pinas
Tatanka
Dozer
A-Drive & Brian NRG
Trilok & Chiren

Share in
Tagged in