Het is zover!

Het moment der momenten… Het meest geruchtmakende Early Hardcore evenement maakt zijn line up bekend. Zit je goed? Komt ie!

Line up

The Symphony Of Darkness:

Dr. Macabre (live)
Lenny Dee vs. Dano
Predator
Leviathan (live)
Sequence & Ominous
Buzz Fuzz
Frantic Freak
Placid K
Nosferatu

Anthem of Agony:

Arjuna
The Deal
Celoy
Mystery Motion
Tha Nouky

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en via ticketonline. En Kosten €29,75 (ex fee) of €39,75 (ex fee) voor VIP

Om spierpijn en blessures na Pandemonium te voorkomen, heeft Cyndium in overleg met het Rode Kruis het advies opgesteld om op 2 februari af te reizen naar de mooiste partylocatie van Noord-Holland-Noord: De Waerdse tempel. Hier kan men, naast alvast in de Cyndium sferen komen, de spieren alvast opwarmen en flink rekken en strekken tijdens Reng Deng Deng. Ook geef je op deze manier je oren de kans om alvast een beetje te wennen aan het muzikale geweld dat op je af gaat komen op 15 maart in de Sand… Want remember: no soundlimit!

VIP Kaarten Pandemonium
Wil je graag als VIP naar Pandemonium? Dan moet je opschieten, er is nog maar een gering aantal kaarten over en we voorzien dat deze dan ook snel uitverkocht zullen raken!
Wat houdt VIP in tijdens Pandemonium?

• Eigen, snellere, ingang
• VIP deck in de zaal (dus niet het deck zoals dat werd gebruikt op ICON, maar letterlijk IN de zaal)
• Eigen bar
• Gratis WC gebruik

Cyndium memberpassen
Uiteraard geldt ook bij Pandemonium dat Cyndium Member pas houders een gratis upgrade krijgen naar VIP kaart bij aankoop van een regulier kaartje. Nog geen Cyndium member? Doe je best om bij ons op te vallen tijdens Reng Deng Deng, en scoor die gratis upgrade tot VIP voor Pandemonium!

Share in
Tagged in