Het wachten is voorbij! Eindelijk! Het paradepaardje van Cyndium keert weer terug! Schrap alles uit je agenda dat op 15 maart gepland staat, want Pandemonium is terug! Strijk je Aus, Poets je Air Max en strik je veters maar goed vast… Amsterdam gaat op zijn grondvesten trillen!

Nou komt natuurlijk meteen de schreeuw om de Amsterdam studio’s om de hoek zetten, maar helaas is er ondanks alle gedane moeite geen vrije datum gevonden. Amsterdam studio’s is dus in de toekomst gewoon niet meer mogelijk. Maar niet getreurd! Cyndium heeft natuurlijk weer een waardige andere locatie gevonden om de underground sfeer te waarborgen! The Sand, een hal in Amsterdam gelegen vlakbij Sloterdijk en waar men vol uit zijn dak kan gaan. Hier geldt namelijk geen geluidslimiet! Iedereen die bij Icon aanwezig was op 3 november weet wat dat betekent als Cyndium het pand betreedt! Ze zullen jullie uit je sokken blazen!

Zoals bekend bedient Cyndium zijn publiek louter met kwaliteitmuziek, maar om dit nog maar eens extra te benadrukken breekt Cyndium op Pandemonium met de trend “zoveel-mogelijk-namen-op-een-flyer-proppen” en geeft alle DJ’s gewoon weer de tijd om een echte set neer te zetten. De muziek en de artiest staat deze keer dan ook centraal in het concept, vandaar ook de titel “The Dark Symphony’s”. Het wordt vanaf nu weer knallen vanaf de eerste plaat! Dus wees er vroeg bij, zeker als je niks van de show wilt missen die net als de muziek vanaf de eerste seconde volledig losgaat!

De opstelling in de zaal zal met Pandemonium anders zijn dan bij Icon, hierdoor wordt er een speciaal VIP deck gecreëerd in het midden van de zaal met een spectaculair zicht over het publiek! Uiteraard krijgen de Cyndiummemberpashouders weer een gratis upgrade naar een VIP kaart bij aanschaf van een standaard kaartje.

Kaarten kosten €29,75, VIP kaarten €39,75, verkrijgbaar bij Ticketbox vanaf 12 december, en bij Ticketonline vanaf 15 december.

Voor verdere info houd de www.cyndium.com site goed in de gaten!

Share in
Tagged in