Zoals jullie weten is het thema van de komende Reng Deng Deng: “The hardcore Asylum”. Wie zich het beste kleedt binnen dit thema, of zich hult in iets wat met Reng Deng Deng te maken heeft wint een Cyndium pakket voor Pandemonium! Dit pakket bestaat uit:

VIP kaart Pandemonium
Cyndium memberpas
Merchandise
5 Consumpties

Talent gevonden!
Bij deze wil Cyndium graag iedereen bedanken voor het insturen van jullie demo’s! Ondertussen zijn ze gestopt met het beluisteren van de demo’s en hebben een keus gemaakt: Veezz One!
Ben je het niet geworden? Niet getreurd, want voor de gedane moeite ben je bij deze uitgenodigd om te komen knallen op de 2e februari. De volgende namen staan daarom op de gastenlijst: The Vinyl Pimp, dj Paranoize, Dj L.T.P., The Geminizers, Reload, Dj Raffi, Dj Reverze, Dystielec en Mikados

Bereikbaarheid
Cyndium krijgt regelmatig vragen hoe het zit met de bereikbaarheid van de Waerdse tempel, zeker na de verkeerssituatie zoals ie was tijdens Paradox. Maar mensen, wees niet bang! De wegwerkzaamheden rondom Heerhugowaard zijn allemaal voorbij, de Waerdse tempel is weer gewoon op een normale manier te bereiken! Voor de exacte route vanaf jouw vertrekplek zie de website: http://www.waerdsetempel.nl/

Time table
Dinsdag voor Reng Deng Deng wordt de timetable belend gemaakt op www.cyndium.com

Line-up
Area 1 (hardcore, darkcore en industrial)
Evil Activities
Tommyknocker vs. Mad Dog
DaY-már
Celoy vs. Consumer
Devillien
Vince vs. Vinyl Junk (6 decks)
Promo

Area 2 (early rave en hardstyle)
A-Drive
Pinas
The Deal
Veezz One
Sequence & Ominous
Frantic Freak

Share in
Tagged in