Op 2 februari veranderd de Waerdse tempel in een groot gekkenhuis!Er is eindelijk een plek gevonden voor alle mentaal gestoorde hardcore en hardstyle liefhebbers. De Waerdse tempel opent zijn deuren op 2 februari om tijdens Reng Deng Deng-The Hardcore Asylum geestelijke steun te vinden bij 3000 gelijk gestemde. De line up liegt er niet om en de dj’s zullen de onbedwingbare honger naar harde beats van de Reng Deng Deng patiënten proberen te stillen……..

Soms moet je net even wat meer moeite doen om de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken. Toegeven, Heerhugowaard ligt niet echt centraal in ons land. Maar zodra je aan het water De Waerdse tempel ziet opdoemen bekruipt je het gevoel dat je reis de moeite waard is geweest. En zodra je één voet over de drempel hebt gezet weet je het zeker. Met twee zalen waarin dik 3000 bezoekers een nacht helemaal uit hun dak kunnen gaan is het na de Heineken music hall het grootste poppodium van Nederland. Perfecte plek voor een feestje dus, redeneerde Cyndium.

Line-up
Area 1 (Hardcore, darkcore en industrial)
Evil Activities
Tommyknocker vs. Mad Dog
DaY-már
Celoy vs. Consumer
Devillien
Vince vs. Vinyl Junk (6 decks)
Promo

Area 2 (early rave en hardstyle)
A-Drive
Pinas
The Deal
Sequence & Ominous
Frantic Freak

Talent gezocht
Cyndium biedt upcoming talents de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In Area 2 is er nog ruimte voor een hardstyle talent. Vooral de dames wordt opgeroepen te reageren en een demo op te sturen. Demo’s dienen vóór 12 januari verzonden te worden naar onderstaand adres. Let op: er moet een tracklist toegevoegd worden.

Cyndium
Tav: Demo RDD
Herengracht 403
1017BP Amsterdam

Over de uitkomst van de contest kan niet worden gecorrespondeerd. Alleen hardstyle demo’s worden beluisterd.

Cyndium Pas
Ook op Reng Deng Deng zullen er door de organisatie weer memberpassen worden uitgedeeld aan bezoekers. De voordelen van zo’n pas zijn: De mogelijkheid tot gratis gastenlijst per event, korting op sommige merchandise, exclusieve memberparty en nog meer leuke voordeeltjes. Verdere informatie over deze passen volgt nog dus houdt de website goed in de gaten.

Winnaars membergastenlijst
Ook voor Reng Deng Deng hebben weer een aantal Cyndium bezoekers een plek op de gastenlijst gewonnen:
Rens van Opmeer uit Hoofddorp
Vera Potharst uit Haarlem
Bart Bloemsma uit Amsterdam
Gastenlijstplaatsen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Deze kunnen worden afgehaald na vertoon van legitimatie en memberpas.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Ticketonline.nl en Ticketbox à €17,75

Houd voor verdere informatie de website www.cyndium.nl in de gaten!

Share in
Tagged in