Op zaterdag 4 augustus 2007 gaat “Reng Deng Deng’ knallend De Tempel in.
Dit betekent dat deze vijfde editie een metamorfose ondergaat in de Waerdse tempel. Wat er anders is? Ten eerste zal Reng Deng Deng zich als evenement kwalitatief ontwikkelen. Dit door harder en zuiverder geluid, betere programmering en vetter decor.

Talents gezocht
Naast de gevestigde namen vindt Cyndium het belangrijk de scene te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Daarom zal er op deze editie plaats worden gemaakt voor een Hardstyle en/of Jump talent die middels het toesturen van een demo en c.v. kans maakt om te staan op “Reng Deng Deng” op 4 augustus. Deze demo mag maximaal 30 minuten duren en dient op cd te worden aangeleverd op onderstaand adres.

Kaarten actie
Koop je kaart op het gratis evenement “Broke?!” op 23 juni 2007 in de Waerdse Tempel en betaal geen fee-kosten. Tevens maak je kans op een backstage upgrade pakket. Dit upgrade pakket houdt in dat je met 4 vrienden een fles champagne of magnumfles bier krijgt, daarnaast krijg je de kans de artiesten die op de avond draaien te ontmoeten.

Line-up :
Area 1
Nosferatu
Tha Playah vs. DJ D
Dione
Celoy vs. Consumer
Alex B vs. D-Passion
Sequence & Ominous vs. Frantic Freak
Conspirator
Partyraiser

Area 2
Activator
Pinas
Ruthless
Danny D
Talent dj (soon to announced)
Sound Force

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Ticketbox a € 17,50 ex fee.

Demo’s moeten voor 13 juli 2007 opgestuurd zijn naar onderstaand adres. 23 Juli wordt bekend gemaakt wie er op RDD mag draaien. Let op:: er moet een tracklist bij.

Cyndium
Tav: Demo RDD
Herengracht 403
1017BP Amsterdam
Over de uitkomst van de contest en backstage pakket kan niet worden gecorrespondeerd
Alleen hardstyle en jump demo’s worden beluisterd

Share in
Tagged in