Bij velen staat de afgelopen editie van Paradox op 17 februari ongetwijfeld nog in het geheugen gegrift. Inmiddels staat de zomer alweer voor de deur en vindt Cyndium het weer tijd om de Waerdse tempel met een nieuw en tevens gratis evenement aan te doen! Het evenement heeft dan ook de zeer toepasselijke naam Broke?!. In tijden waarin veel gesproken wordt over de opwarming van de aarde en de desastreuze gevolgen die dat met zich mee brengt leek het Cyndium een goed idee hieraan op een positieve manier te participeren. Zij organiseert daarom op 23 juni een gratis evenement waar bij de ingang collectebussen aanwezig zullen zijn in welke men vrijwillig een donatie naar wens kan doen.

De opbrengst zal rechtstreeks naar Greenpeace gaan ten behoeve van hun strijd tegen ‘global warming’. Je bent dus niet verplicht te doneren, maar de organisatie en natuurlijk Greenpeace zouden dit meer dan op prijs stellen. Alle dj’s zullen deze avond hun medewerking verlenen om er op alle fronten een geslaagd feest van te maken. Dus ben je platzak in het toch al dure festivalseizoen, is dit je mogelijkheid om nog even mooi een gratis feest mee te pakken met de volgende line-up: Alex B & D-Passion, Arjuna, Buzz Fuzz vs Zware Jongens feat. MC Jaapie, Sequence & Ominous, Frantic Freak, Danny D, Celoy, Conspirator, Devillien, Consumer, Dr. Rude, Marlice, Pinas, Sound Force, Live: Lockjaw and more to be announced

Buiten de gratis entree zal Cyndium Events nog een extra cadeau aanbieden aan de bezoekers. Er zullen 5 vrijkaarten en 5 t-shirts voor aankomende Reng deng deng op 4 augustus in de Waerdse tempel aan 10 willekeurige bezoekers worden uitgereikt.

Share in
Tagged in