Zaterdag 12 mei aanstaande zal de 6e editie van Pandemonium plaatsvinden, in de roemruchte Westergasfabriek. Om 21.00 gaan de deuren open, zorg dat je er op tijd bent, want de officiële openingsshow start om 00.00 en zal een gedenkwaardige nacht inluiden. Vooral de zeer vernieuwende en indrukwekende lasershow zal er één zijn om niet snel te vergeten. Het evenement duurt tot 07.00 maar de deuren van de Westergasfabriek zullen om uiterlijk 03.00 sluiten. Kom dus niet te laat! Check de nieuwe trailer voor een sfeerimpressie:

http://www.pan-demonium.com/index.php?movie=2

Wat parkeergelegenheid betreft biedt de organisatie een kortingskaart aan die aan de deur van de parkeergarage (Westersluis) te verkrijgen is. Deze kortingskaarten worden daar uitgedeeld door de organisatie van 21.00 tot 02.00. De kaart is geldig van 21.00 tot 08.00.

Voor alle duidelijkheid het thema van de avond is masquerade de dresscode is optioneel dus niet verplicht! Er is nog een gering aantal entree kaarten te koop bij Ticketbox en alle Mid-Town filialen.

Voor alle overige info wat betreft de bereikbaarheid en verdere details, check de website.

Line-up
Buzz Fuzz vs. The Prophet
Omar Santana
Lady Lady Dana vs. Frantic Freak
Live: Reyes
Nosferatu
Live: Hitmachine
Sequence & Ominous
Live: Bountyhunter (Bonzai)
Stanton
The Outside Agency
Live: Leviathan

Share in
Tagged in