Na Pandemonium komt Cyndium met een spraakmakend nieuw concept, genaamd Intoxicated. Op 16 september zal dit feest, met de Amsterdam studio’s als lokatie, voor een zeer complete nacht zorgen. Een subtiele combinatie van de hardere stijlen met originaliteit hoog in het vaandel!

Zo zijn in de 3 volwaardige areas zowel de huidige populaire, als de vergeten stijlen erg goed vertegenwoordigd. Met in area 1 Hardcore in al zijn verschillende sub-stijlen, maar altijd weer met een bepaalde eigenzinnigheid. Vooral de Frenchcore set van Radium en de set van Tommyknocker lijken nu al legendarisch te worden. Ook Promo, één van de grootmeesters van de hedendaagse Hardcore scene, zal op geheel eigen wijze zijn sound presenteren. Area 2 is vooral interessant, omdat het de nieuwere Hardstyle naadloos verweeft met de eerdere generaties binnen deze stijl. Met grootheden uit Italië als Activator en Jimmy The Sound en de battle Lady Dana vs. Pavo als absoluut hoogtepunt. Daarom introduceert Cyndium de revival van de ‘Early Hardstyle’. In area 3 zal alles op alles worden gezet om de perfecte mix te maken van de stijlen die ontstaan zijn begin jaren ’90. Kortom, al het goede van Oldskool tot Oldstyle, aangevuld met de huidige Jump. Zo is er een zeer exclusieve live-act van Fierce Ruling Diva en is er met Lobotomy Inc een veelbelovende buitenlandse topper in huis gehaald. Nederland’s grootste en populairste Jump artiest Ruthless ontbreekt hier uiteraard ook niet. Tevens voegt Cyndium nog haar nieuwste aanwinst binnen het boekingskantoor toe aan de line-up in area 3. Deze artiest uit de voormalige Ruffneck stal zal een spetterende live-act opvoeren. Wie het hier betreft blijft voorlopig nog even geheim. De zogeheten MYSTERY GUEST dus.

Vaak kan het in september nog erg mooi weer zijn. Daarom heeft de organisatie besloten, als dit het geval is, om van de Hardcore een open-air stage (buiten) te maken. Is dit niet het geval dan zal het evenement binnen plaatsvinden.

Voor veel trouwe bezoekers zijn de Amsterdam studio’s vooral geliefd om de ‘underground’ sfeer en het feit dat het geluidsdichte studio’s zijn. Er kan dus flink geknald worden. Daarom zal het geluid nog harder zijn dan de vaste bezoekers van Pandemonium in de Amsterdam studio’s al gewend waren. Qua aankleding zal dit feest alle voorgaande evenementen van Cyndium overtreffen, en met op alle gebieden de best denkbare DJ’s.

De voorverkoop is reeds gestart. De kaarten zijn naast de bekende voorverkoopadressen natuurlijk te verkrijgen via ticketbox. Een kaartje kost €26,75, exclusief fee. Verder informatie vindt men op http://www.cyndium.com

Area 1: Hardcore & Early Hardcore
Bass-D
Celoy
Endymion
Frantic Freak vs Predator
Nosferatu
Promo
Radium
Tommyknocker

Area 2: Hardstyle & Early Hardstyle
Activator
Alpha²
Trilok & Chiren & Trilok & Chiren
Chriz
Pavo vs. Lady Dana
Jimmy The Sound
Pinas

Area 3: Jump & Oldschool
Arjuna
Deffer S
Dr. Rude
Fierce Ruling Diva
Lobotomy Inc
Sequence & Ominous
Ruthless

Share in
Tagged in