Op alle gebieden het best denkbare. Dat is het motto van Intoxicated aankomende 16 september. Dan zijn de Amsterdam studio’s het decor van een zeer veelzijdig evenement, waarbij veel aandacht gaat naar een goede beleving. Cyndium zal laten zien dat zij weet wat nodig is om naast het muzikale aspect, ook de overige essentiële aspecten goed in te vullen. En aangezien op dat terrein veel te winnen is, lijkt een groot succes aanstaande.

Aankleding en geluid
Zo zal er in alle areas groots worden uitgepakt wat betreft de aankleding, waarbij nu al kan worden gesteld dat het alle voorgaande feesten van Cyndium ruim zal overtreffen. Dit geldt zeker ook voor het geluid. Er zal niet alleen een harder, maar vooral een beter en voller geluid worden nagestreefd. Als je het op de laatste Pandemonium al hard vond, zorg dan dat je getuige bent van dit brute geweld. Ook zal er nog meer dan ooit aandacht worden besteed aan de belichting en daarom zal men getuige zijn van een spetterende laser show. Daarnaast wordt het terrein dermate goed ingedeeld, zodat er nergens onnodig gewacht hoeft te worden en alles soepel zal verlopen.

Line-up en ‘mystery guest’
In de grootste zaal (area 1) zullen alle stijlen op het gebied van Hardcore langskomen. Er wordt afgetrapt met een aantal sets volgens de verschillende nieuwste stijlen, met bijvoorbeeld Promo en Tommyknocker. Hierna zullen Frantic Freak en Predator in een battle zorgen voor een set á la Pandemonium. Radium zal de avond afsluiten met een onvervalste Frenchcore set.

In area 2 gaan de nieuwe en oude vormen van Hardstyle er elkaar in een subtiele volgorde afwisselen. Dit zal zowel de liefhebber van de Early Hardstyle als de fans van de nieuwe sound, een zeer enerverende nacht bezorgen. Mis vooral de sets van Activator, Jimmy The Sound en de Early Hardstyle battle Lady Dana vs. Pavo niet.

In de Jump & Oldschool area kom je ook gewoon al je favoriete hits van toen en nu tegen en zijn de sets wederom sterk afgewisseld en goed op elkaar afgestemd. Zo zal Fierce Ruling Diva je middels een speciaal live optreden terug in de tijd nemen naar het begin van de House muziek en ook Sequence & Ominous hebben een speciale Oldschool set in petto voor je. Ook liefhebbers van de Jump sound zullen door grootheden als Lobotomy Inc en Ruthless in hun behoefte voorzien worden.
En zo komen we gelijk aan bij de bekendmaking van de ‘mystery guest’. Als nieuwe aanwinst van het boekingskantoor van Cyndium, zal Lockjaw deze rol gaan vervullen. Samen met Arjuna gaat hij voor een zeer bijzondere Early Hardcore set zorgen. Ook zijn beide heren verantwoordelijk voor het Intoxicated Anthem.

Een betrouwbare weersvoorspelling zal er voor moeten gaan zorgen dat er een beslissing kan worden genomen om de Jump & Oldschool area binnen of buiten te doen. Er is natuurlijk niets leuker dan een outdoor area en daarom zal er een zeer imposante stage worden gebouwd.

Extra area (Houseclassics)
De afgelopen week heeft de organisatie vele demo’s mogen ontvangen waaruit momenteel een selectie wordt gemaakt. Welke dj’s zich zaterdag van hun beste kant mogen laten zien zal aanstaande woensdag bekend gemaakt worden. In deze extra toegevoegde area zal het volledig gaan draaien om de echte Houseclassics.

Actie
Alle bezoekers die vroeg aanwezig zijn krijgen bij binnenkomst een lekkere (alcoholische) versnapering en de mensen die aan de deur met een officieel legitimatiebewijs aantonen jarig te zijn op 16 september, kunnen rekenen op een leuke verrassing!

Route
Om te weten hoe de Amsterdam studio’s te bereiken zijn en waar deze liggen, kun je kijken op een speciale website.

Time-table
Area 1 (Hardcore & Early Hardcore):
21.00-22.00 Bass-D
22.00-23.00 Celoy
23.00-00.30 Endymion
00.30-01.30 Promo
01.30-03.00 Nosferatu
03.00-04.30 Tommyknocker
04.30-05.30 Frantic Freak vs. Predator
05.30-07.00 Radium

Area 2 (Hardstyle & Early Hardstyle):
21.00-22.00 Pinas
22.00-23.30 Chriz
23.30-01.00 Trilok & Chiren & Trilok & Chiren
01.00-02.30 Jimmy The Sound
02.30-04.00 Activator
04.00-05.30 Alpha²
05.30-07.00 Pavo vs. Lady Dana

Area 3 (Jump & Oldschool):
21.00-22.30 Deffer S
22.30-00.00 Fierce Ruling Diva
00.00-01.30 Dr. Rude
01.30-03.00 Sequence & Ominous
03.00-04.30 Lobotomy Inc
04.30-06.00 Ruthless
06.00-07.00 Arjuna & Lockjaw

Share in
Tagged in