Vrijdag 26 mei vindt de 2e editie van Reng Deng Deng plaats in de Bob’s te Uitgeest. Na een succesvolle en uitverkochte editie vorige keer, ligt het in de lijn de verwachtingen dat ook deze editie weer behoorlijk druk bezocht zal worden. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen, want die brengt wederom een grote diversiteit met zich mee. Met andere worden, voor ieder wat wils.

Optredens
Om deze editie van wat extra spektakel te voorzien zullen er diversen speciale optredens plaatsvinden deze avond waarin de dj’s het beste uit zichzelf naar boven zullen halen. Zo zal er in Area 1 een battle plaatsvinden tussen Vince en Vinyl Junk. Beiden heren zijn befaamd om hun skills en zij weten als geen ander hoe ze het publiek mee kunnen krijgen. Dit belooft dan ook een optreden te worden om je vingers bij af te likken.
Area 2 zal voornamelijk uit battles en duo optredens bestaan. Een battle die je opvallend kunt noemen is die tussen Noizefucker en Smurf. Zij zullen zich deze avond van hun hardste kant laten zien. Dus de liefhebbers van het harde en snelle spul komen hier zeker aan hun trekken. In beiden area’s zal het er dus stevig aan toe gaan, maar in de Planet (Area 2) zullen de dj’s er zeer zeker nog een schepje extra bovenop doen.

Aankleding
Om het thema van de avond extra kracht bij de te zetten zal er extra aandacht besteedt worden aan de aankleding in de zalen. Je kunt dus diversen objecten verwachten in de Evil Joker/Las Vegas-achtige sfeer. De organisatie zou het leuk vinden als men zichzelf enigszins kleed in de sfeer van de avond. Een ieder is hier uiteraard vrij in om zijn of haar eigen wending er aan te geven en men is nergens toe verplicht.

Beveiliging
Na afloop van de vorige editie is gebleken dat de beveiliging van de Bob’s zich gedurende de avond niet altijd even correct heeft opgesteld. Dit ook tot onvrede van organisatie Cyndium. Ditmaal zal de beveiliging zich dan ook een stuk coulanter opstellen, wat de sfeer alleen maar nog meer ten goeden zal komen. De bezoekers dienen zich natuurlijk ook van wangedrag te onthouden, maar dit moge duidelijk zijn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels alweer een tijd gestart en loopt wederom hard. Dus zorg dat je voortijdig een kaartje in huis hebt gehaald bij Ticketbox of één van de andere voorverkoopadressen.

Speciale actie
Op zondag 4 juni (Pinksteren) zal Lady Dana op een door Bob’s zelf georganiseerd evenement optreden. Speciaal hiervoor stelt de Bob’s gratis kaarten ter beschikking aan de eerste 500 bezoekers van Reng Deng Deng. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Al met al nog een extra rede om lekker op tijd aanwezig te zijn.

Time-table
Area 1
21.00 – 21.15 Zyon
21.15 – 22.15 Catscan
22.15 – 23.15 Ophidian
23.15 – 00.15 Darkraver
00.15 – 01.15 Lady Lady Dana
01.15 – 02.45 Vince vs. Vinyl Junk
02.45 – 03.45 D-Passion
03.45 – 04.45 Dione

Area 2
21.00 – 22.00 Ricky Laut vs. Sunny D
22.00 – 23.00 Celoy vs. Darkcontroller
23.00 – 00.00 Viruz vs. Proto X
00.00 – 01.00 Lunatic & Miss Hysteria
01.00 – 02.00 Smurf vs. Noizefucker
02.00 – 03.00 Sequence & Ominous
03.00 – 03.30 The Sneiterheadz vs. Bounce Masters
03.30 – 04.45 Akira vs. Drokz

Verdere informatie betreffende dit feest en andere evenementen vind je op de officiële website van Cyndium die sinds kort online is; http://www.cyndium.com

Share in
Tagged in