Na een succesvolle eerste editie op 3 maart, waar de verjaardagen van Chosen Few, Miss Zelda en Ominous centraal stonden, geeft organisatie Cyndium op 26 mei aanstaande een vervolg aan het concept Reng Deng Deng. Het feest zal wederom plaatsvinden in de Bob’s te Uitgeest. Ditmaal zal de avond niet in het teken staan van een verjaardag van een dj, maar de line-up zal minstens zo interessant zijn als de vorige editie.

Thema
Deze editie is gekozen voor een thema gerelateerd aan de Joker/Las Vegas-achtige sfeer met natuurlijk een Hardcore tintje. Men kan dus verwachten dat organisatie Cyndium dit weer op geheel eigen wijze zal uitbeelden door middel van de aankleding.

Area’s
Wederom zullen zowel de Bob’s als de Planet in gebruik genomen worden om zo twee area’s te creëren. In beiden area’s zal een zo correct mogelijk verloop van hard naar nog harder gemaakt worden. De main area zal een zeer divers karakter hebben met verschillende grote namen uit de scene. De tweede area zal het er hoofdzakelijk nog een stukje harder aan toe gaan en hier is gekozen voor een battle area om het in zijn geheel nog interessanter te maken. Alle dj’s en live-acts zullen zich hier dus van hun beste kant laten zien.

Het geluid zal in beiden area’s overigens aangesterkt ten opzichte van vorige keer om zo de Bob’s nog meer op zijn grondvesten te doen schudden.

Kaartverkoop
De voorverkoop zal ditmaal via zowel Ticketbox als diversen voorverkoopadressen lopen. Deze adressen en andere informatie vind je op: www.cyndium.com. De vorige editie bleek overduidelijk dat er genoeg animo is dus er wordt aangeraden je kaartje tijdig in de voorverkoop aan te schaffen.

Line-up
Area 1: Catscan – Ophidian – Lady Lady Dana – Darkraver – Vince vs. Vinyl Junk – Dione – D-Passion

Area 2: Drokz vs. Akira – Celoy vs. Darkcontroller – Viruz vs. Proto X – Smurf vs. Noizefucker – The Sneiterheadz vs. Bounce Masters – Lunatic & Miss Hysteria – Sequence & Ominous – Sunny D – Ricky Laut

Share in
Tagged in