De line-up is overweldigend. Het muzikale plaatje meer dan compleet. Early Hardcore in z’n puurste vormen. Voor zowel de liefhebbers van de ‘hardere’ kant, als voor de fans van de alternatieve early stijlen, wordt aankomende 25 maart weer een absoluut hoogtepunt. Door een goede mix van bekende, maar ook net zoveel ‘long forgotten’ sounds, zal er in de Amsterdam studio’s weer een unieke sfeer worden gecreëerd.

Vroeg komen is een absolute must om niets van deze bijzondere avond te missen. De avond wordt geopend met een zeer strakke show en om hier niets van te hoeven missen gaan de deuren een kwartier eerder open!

De area’s
Voor de bezoekers van de laatste editie zal er weinig nieuws onder de zon zijn, wat betreft de indeling van het terrein. De grootste verandering ten opzichte van de vorige editie is dat er nu 2 chill-outs zijn. Één (ground floor) met een meer dans-achtige sfeer en één (first floor) waar de nadruk meer op ‘chill’ ligt. Gewoon zonder al te veel herrie, lekker achterover wegdromen. De muziek in de dance chill-out varieert van de klappers van de bekende Houseparty CD-reeks tot Ambient en Old-Style. Area 1 en area 2 blijven dus ongewijzigd.

Ambiance
Nog meer dan ooit tevoren heeft de organisatie gezorgd voor zaken die tot die typische Pandemonium sfeer zullen leiden. Zo is er in beide zalen een nog beter sound-system en ook qua licht kun je een echte show verwachten. Alles wordt dus uit de kast gehaald om alle decoraties, die weer volop gemaakt zijn voor deze editie, in vol ornaat te kunnen tonen. Ook kan je op deze avond het Pandemonium thema nummer horen, gemaakt door niemand minder dan DJ Arjuna! Verder raadt de organisatie aan om bij de live-act van Predator vs. Cybernators oren en ogen goed open te houden…

Cavello stand
Op deze editie van Pandemonium kan je wat de typische ‘gabberwear’ betreft, terecht bij de stand van Cavello. Hier kun je naast trainingspakken ook allerlei andere soorten kledingstukken en accessoires vinden. Hoe kan je beter terug gaan naar ‘the good old days’ dan door jezelf weer in een ‘nieuw jasje’ te steken!

Dress-code
Zoals bekend staat de organisatie wederom geen ‘rechts’ georiënteerde kledingstukken of wat hiermee geassocieerd kan worden, toe. Dus geen kisten en geen ‘Lonsdale’, aangezien het een Early Hardcore feest is. Maar naast de ‘strak in je trainingspak’ kledingtip willen ze vanuit de organisatie nog een suggestie doen. Gezien de hardcorescene als een ‘schemer-cultuur’ kan worden gezien, zouden zij het zeer gepast vinden als bezoekers gekleed zouden komen in de sfeer van Fantasy tot Hell. Je bent natuurlijk vrij om hier je eigen draai aan te geven, zolang het maar mysterieus of creepy is.

Actie
Voor de eerste 50 bezoekers is een speciaal ‘goodies’ pakket samen gesteld. Er wordt nog niet verklapt wat er allemaal in zit, maar dat je in ieder geval met een t-shirt naar huis gaat, kan wel gegarandeerd worden.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is verrassend goed verlopen. Voorkom dus die teleurstelling en koop je kaartje snel via Ticketbox of bij de voorverkoopadressen. Deze adressen en alle andere informatie vind je op: www.pan-demonium.com. Voor de ‘impulsieven’ onder is er de gelegenheid om aan de deur een kaartje te kopen. Deze oplage is beperkt.

Time-table
Area 1: The Darker And Rougher Side

2100 – 2200 Chosen Few
2200 – 2230 Lockjaw (live)
2230 – 2330 Charly Lownoise & Mental Theo
2330 – 0030 Leviathan
0030 – 0100 Predator vs. Cybernators (live)
0100 – 0230 Arjuna vs. Beyonder
0230 – 0400 Laurent Hô
0400 – 0530 Frantic Freak
0530 – 0700 Lady Dana

Area 2: Paradox
2100 – 2200 Deffer S
2200 – 2330 Pavo
2330 – 0100 Buzz Fuzz
0100 – 0230 Miss Zelda
0230 – 0400 Sequence & Ominous
0400 – 0500 Vinyl Junk
0530 – 0700 Darkraver vs Gizmo

Share in
Tagged in