Vrijdag 3 maart aanstaande is het zo ver. Dan zal organisatie Cyndium de Bob’s in Uitgeest op zijn grondvesten doen schudden. De laatste keer dat in deze locatie op een grootschalige manier een hoofdzakelijk Hardcore getint housefeest is gegeven ligt alweer aardig wat jaren achter ons en daarom werd het volgens Cyndium dan ook tijd om hier verandering in te brengen.

Optredens
Bij deze avond zal voorop staan dat elke dj lekker zijn eigen ding kan doen zonder beperkingen. Dus wat je van bepaalde dj’s verwacht of hoopt te horen, zul je ook zeker voor je kiezen krijgen. Een aantal dj’s zal zelfs deze avond een unieke performance geven. Zo zal Predator bijvoorbeeld een speciale drum & bass set draaien en Noizefucker een Terror set neerzetten die anders is dan men normaal van hem gewend is. Tevens kan er met trots gemeld worden dat Ophidian extra aan de line-up is toegevoegd. Deze man is uiteraard bekend van het Enzyme label en heeft al behoorlijk wat ‘hits’ achter zijn naam staan. Zijn combinatie van rauwe maar soms ook wat melodieuzere sounds maken hem zeer compleet en dus kon hij niet ontbreken aan de line-up. Dit is slechts een greep uit wat je kunt verwachten deze avond uiteraard. En hoe dit alles en de rest zal gaan lopen, zul je dan natuurlijk ook zelf moeten gaan ervaren.

Twee zalen
De enorme line-up zal over twee zalen verdeeld gaan worden en ook gedeeltelijk bestaan uit battles tussen diversen dj’s. De Bob’s zelf zal uiteraard als main area fungeren en de tweede area is gehuisvest in de Planet. In beiden zalen zal het er vanaf het begin stevig aan toe gaan, dus zorg dat je bijtijds binnen bent! Voor de Planet zal deze avond overigens geen 21 jaar en ouder gelden. Deze area is dus vanzelfsprekend voor iedereen te betreden.

Cavello zal deze avond tevens met een stand aanwezig zijn en dus bestaat er de mogelijkheid om hier nog even een mooi pak of andere accessoires aan te schaffen.

Kaartverkoop
Inmiddels is gebleken dat de animo voor een feest als deze zoals verwacht aanzienlijk is. Kaarten zijn op dit moment nog steeds verkrijgbaar bij de meer dan 1000 Ticketbox verkooppunten. Voor de duidelijkheid zijn deze verkooppunten o.a. filialen van Free Records Shop, Primera en Zigger. Er zullen aan de deur bij de Bob’s kaarten beschikbaar zijn en middels deze weg wordt er echter wel sterk aangeraden je kaart nog in de voorverkoop te bemachtigen.

Doordat meerdere dj’s nog geen volkomen uitsluitsel over hun andere boekingen konden geven qua tijd, zal er geen voortijdige time-table bekend gemaakt worden. Dit ook om eventuele teleurstellingen op de avond zelf te voorkomen.

Share in
Tagged in