De vierde editie van het meest eigenzinnige Early Hardcore feest van Nederland, staat gepland voor 25 maart en beloofd nu al een groot succes te worden. Het zal dan in de Amsterdam studio’s weer vertrouwd gaan klinken, en de liefhebbers van de aloude sfeer zullen weer op hun wenken worden bediend. Er zal wederom op alle vlakken het onderste uit de kan worden gehaald, om het beoogde concept in zijn puurste vorm te kunnen aanbieden.

Met een ‘volle bak’ bij de laatste editie, kunnen we inmiddels toch wel spreken van een feest dat staat als een huis. Ook deze keer hebben we geprobeerd om zowel muzikaal, maar ook qua overig beleid, er weer iets speciaals van te maken. Natuurlijk weer door het brengen van de vetste Early Hardcore, zowel in de Pandemonium stijl als in de overige varianten, maar ook door de juiste omstandigheden te creëren voor een goede sfeer. Een sfeer waarbij het niet uitmaakt wie je bent, hoe je eruit ziet of waar je vandaan komt. Een party zoals een party bedoeld is.

Line-up
Met grote trots kunnen we voor de komende editie, een aantal zeer interessante nieuwe namen introduceren. Zo hebben we bijvoorbeeld een zeer speciale act van het roemruchte duo Charly Lownoise & Mental Theo. Natuurlijk vooral bekend door hun vele hits, maar gaan voor Pandemonium hun zeer gewaardeerde harde Speed City act doen. Ook met Lady Dana kunnen we spreken van een zeer welkome aanwinst. Zij heeft op meerdere feesten in het verleden bewezen te snappen wat de oude ‘Hellraiser sound’ inhoud. Een andere naam die we uit dat verleden kennen is de fransman Laurent Hô. Zijn typische Franse sound is nog altijd bij zeer veel mensen goed bijgebleven. Laurent Hô is de nieuwste naam binnen het boekingskantoor van Cyndium.

De volgende namen zijn op zichzelf al helden uit het verleden, maar samen zullen Gizmo & Darkraver voor een legendarische ‘Early Hardcore classics’ set gaan zorgen. Ook Pavo is iemand die op dat gebied precies weet wat hem te doen staat. En met Vinyl Junk, die met zijn soms onnavolgbare technieken als geen ander weet welke ‘vergeten’ plaatjes absoluut weer eens de revue moeten passeren, vallen de puzzelstukjes precies op hun plaats. Refreshing your memory!

Wat betreft de typische Pandemonium stijl kunnen we zeker net zo blij zijn met optredens van Lockjaw, die natuurlijk bekend is van het Ruffneck label en tevens zijn eerste optreden ooit gaat geven, Beyonder die samen met Arjuna voor veel Cenobite geweld gaan zorgen. En verder is er een speciale live-act van het duo Predator VS. Cybernators, die het muzikale plaatje meer dan compleet gaan maken.

Leviathan, Frantic Freak, Chosen Few, Deffer S, Buzz Fuzz, Sequence & Ominous en Miss Zelda maken de totale line-up over 2 zalen compleet.

Huisregels
Net als bij de voorgaande edities borduren we weer voort op het ‘Party People Only’ concept. Het is dus niet toegestaan ‘rechts’ georiënteerde kledingstukken te dragen of iets wat hiermee geassocieerd kan worden . ‘Strak in je trainingspak’ zou wederom zeker niet misstaan. Alles wat betreft kleding te maken heeft met voetbal en/of verwijzingen naar steden, word niet toegestaan. Op ongewenst gedrag binnen het feest wordt gepast gereageerd.

Toegangsprijs
Door een combinatie van factoren zijn wij helaas genoodzaakt de entreeprijs ten opzichte van de laatste edities, te verhogen. Er zijn een aantal tendensen in ‘het land van de dance’ die ervoor zorgen dat het publiek de grote verliezer dreigt te worden. Zaken die jammer genoeg niet binnen onze macht liggen. Wij hopen op jullie begrip.

Voorverkoop
De voorverkoop zal starten op zaterdag 4 februari en de kaarten zullen €22,50 kosten. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox. Check voor de overige adressen van de verschillende verkooppunten onze website: http://www.pan-demonium.com/, de website van Cyndium zal spoedig online zijn..

Area 1 – The Darker And Rougher Side Of Early Hardcore
Charly Lownoise & Mental Theo
Laurent Hô
Predator vs. Cybernators
Chosen Few
Lockjaw
Leviathan
Arjuna vs. Beyonder
Frantic Freak
Lady Dana

Area 2 – Paradox
Gizmo vs. Darkraver
Pavo
Vinyl Junk
Deffer S
Sequence & Ominous
Miss Zelda
Buzz Fuzz

Share in
Tagged in