Op 3 maart zullen drie Hardcore DJ’s, die vooral bij liefhebbers van het hardere werk zeker bekend zijn, hun verjaardag gezamenlijk op zeer gepaste wijze vieren in de Bob’s te Uitgeest. Niemand minder dan Chosen Few, Miss Zelda en Ominous zullen met hun Birthday Bang de Bob’s op zijn grondvesten doen schudden. Om deze avond tot een waar succes te leiden zijn vrienden en collega DJ’s uitgenodigd om ook plaats te nemen achter de ‘wheels of steel’.

Chosen Few werd geboren op 5 februari 1972 in Amsterdam. Hardcore zit overduidelijk in zijn bloed, want al vanaf het begin van de Hardcore is deze man er bij. Als in 1993 het Mokum Records label het licht ziet is Chosen Few’s eerste officiële release, Freedom / Wicked een feit. Daarna zullen nog vele releases op Mokum en andere labels volgen, waarvan ‘Name of the DJ’ bij iedere Hardcore liefhebber toch wel de bekendste is. Maar ook nummers als Chosen Paradise, O Chosen en Tranceparant mogen natuurlijk niet vergeten worden. Ook als DJ heeft Chosen Few een behoorlijke staat van dienst met feesten als Hellraiser, Megarave, Hellbound, Ghosttown, Thunderdome en Pandemonium achter zijn naam. Na enige tijd weinig van hem gehoord te hebben is hij inmiddels weer druk bezig in de studio en heeft ook zijn eigen label Elite Hardcore gelanceerd.

Miss Zelda werd geboren op 24 februari 1969 in Nijkerk. Midden jaren ’90 maakt deze dame furore in de Hardcore scene. Zo staat zij in die tijd op verschillende feesten van naam, zoals Hellbound, Shadowlands Rave en Hellraiser. Eind jaren ‘90 besluit zij zelf een stapje terug te doen en wordt het erg stil rond haar persoon. Echter het Hardcore bloed kruipt waar het niet gaan kan en organisatie Cyndium biedt haar op 11 juni 2005 de ultieme kans om haar come-back te maken voor groot publiek. En met succes, want na Pandemonium beginnen de boekingen wederom binnen te stromen en volgen optredens op gerenommeerde feesten als Hellbound en Megarave. Op dit moment timmert zij nog steeds stevig aan de weg en mag zij zich de onbetwiste nummer één vrouwelijke Early Hardcore DJ noemen.

Ominous werd geboren op 8 februari 1983 in Alkmaar. Al vanaf jonge leeftijd ligt zijn grootste interesse bij de muziek. Als de eerste Turn Up The Bass en Houseparty compilaties uitbracht worden is hij gelijk verkocht en is Housemuziek zijn nummer één liefde. Op 13-jarige leeftijd schaft hij zelf draaitafels en een mixer aan en is het begin als huiskamer dj daar. Onder de naam Mike-L wordt Ominous op 15-jarige leeftijd derde bij de DJ contest op de Queensday Rave in de Energiehallen. Door het inklappen van de Hardcore scene eind jaren ’90 komt het draaien echter op een lager pitje te staan. Sinds 2004 is Ominous weer een stuk actiever bezig met het draaien van Hardcore en dit heeft inmiddels geleid tot boekingen bij Megarave en Pandemonium. Zijn nog altijd jonge leeftijd belooft wellicht nog een rijke toekomst.

Lokatie / info kaartverkoop
Plek waar deze knallende verjaardag gaat plaatsvinden is de Bob’s in Uitgeest. Deze avond zal tevens de Planet er bij getrokken gaan worden, zodat er twee area’s gecreëerd worden. Dit houdt in dat men dus 3500 maximaal kan herbergen. De voorverkoop voor dit evenement zal via Ticketbox gaan en tevens zal er een beperkt aantal kaarten aan de deur verkocht worden. De volledige line-up is als volgt;

Affix & Teaser, Akira, Bass-D vs. Viruz, Bounce Masters, Buzz Fuzz, Celoy, Champ-e-on, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Chosen Few, Cup-a-core, Dano, Darkcontroller, Deffer S, Dr. Rude, Fausto, Flamman & Abraxas, Frantic Freak, Giovanni vs. In Captivity, Insanety, Lunatic & Miss Hysteria, Miss Zelda, Noizefucker, Ominous, Partyraiser, Pila vs. The Scientist, Predator, Proto X, Raoul – D.K.C., Ricky Laut, Rylan, Sentinel, Sequence, The Sneiterheadz, Yoda en Zyon.

Routebeschrijving:

Auto vanuit de richting Amstelveen/Amsterdam:
Rijd over de A9 richting Alkmaar. Bij afrit 11 (Akersloot) rechts de snelweg verlaten. Bij de T-splitsing rechts afslaan en over het viaduct rijden. De 2e afslag aan de linkerkant is de parkeerplaats van Bob’s Party Saloon.

Auto vanuit de richting Den Helder/Alkmaar:
Rijd over de A9 richting Amsterdam. Bij afrit 11 (Akersloot) rechts de snelweg verlaten. Bij de T-splitsing links afslaan en de eerste afslag links. Dit is de parkeerplaats van Bob’s Party Saloon.

Openbaar vervoer:
Vanuit de richtingen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar vertrekken treinen welke op station Uitgeest stoppen. Vanaf treinstation vertrekt een bus van Connexxion die je in 3 minuten bij Bob’s Party Saloon brengt. Even na 05.00 uur ’s morgens rijden er weer treinen vanaf station Uitgeest.

Share in
Tagged in