Event details

  • DATE /17 Februari 2007
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Weartse Tempel, Heerhugowaard

Line up

Early Hardcore
Lady Lady Dana
Dione
Frantic Freak
Ominous
Promo
Sequence
Live: Arjuna
Live: The Destroyer
Live: Public Domain

Happy Hardcore
Bass-D
Deaz D
Deffer S
Waxweazle
Live: Lockjaw

Event information

Bereikbaarheid
Auto
De Waerdse tempel ligt pal naast de N242, van Alkmaar naar Heerhugowaard. Vanaf de A9 rijd u richting Heerhugowaard tot de borden Waerdse tempel/Park van Luna (tevens afslag Intratuin rechts). Benadert u de N242 vanaf Schagen, verlaat u de N242 eveneens bij de borden Park van Luna (afslag Intratuin links).

Openbaar vervoer
Vanaf station Alkmaar Centraal neemt u lijn 160 naar Heerhugowaard en stapt u uit bij halte ‘Tuincentrum’, van hieruit is het 8 minuten lopen naar de Waerdse tempel.

Pendelbussen
Er worden pendelbussen ingezet die zullen rijden vanaf station Heerhugowaard naar de Waerdse tempel en weer terug.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart bij Ticketbox en kaarten zullen eerdaags ook verkrijgbaar zijn bij de overige voorverkoopadressen.

Paradox

Cyndium presenteert 17 februari met trots haar nieuwste concept Paradox in de Waerdse tempel in Heerhugowaard. Bezoekers van de Pandemonium edities in de Amsterdam studio’s zullen zich ongetwijfeld nog wel de Paradox zaal herinneren. Deze zaal stond vooral bekend om zijn grotere variëteit binnen de Early Hardcore. Vrijwel elke act stond garant voor een verfrissende set of live-act.

Nu Cyndium met Pandemonium meer gekozen heeft voor de ‘one area, one crowd, one feeling’ is besloten om Paradox ook als alleenstaand concept neer te zetten. In de Waerdse tempel denkt de organisatie een perfecte locatie gevonden te hebben. Niet alleen is deze locatie perfect bereikbaar, maar ook de complete ambiance van de locatie is dik in orde.

Stijlen
Zoals al kort beschreven staat Paradox voor Early Hardcore in de ruimere zin van het woord. Zo zal er plaats zijn voor het ruigere werk zoals men dat gewend is op Pandemonium, maar ook de wat vrolijkere kant zal deze avond de revue passeren. Om de bezoeker toch enigszins vrij te laten in zijn keuze is er gekozen voor de 2 area’s. Zo zal er naast de gebruikelijke Main area ook een Happy Hardcore area zijn. Saillant detail is overigens dat alle Cyndium artiesten (Arjuna, Sequence & Ominous, Lockjaw, Deffer S en Frantic Freak) nieuwe tracks zullen presenteren die de oude drive hebben zoals het hoort. Op deze manier zal getracht worden nieuw leven te blazen in de Early Hardcore.

Artiesten
Qua keuze van artiesten is net zoals het concept voor een aardige diversiteit gekozen, met uiteraard weer wat bijzondere acts. Zo zal Public Domain exclusief voor Cyndium zijn waarschijnlijk laatste live-act ooit doen waarin hij een nieuwe track presenteert die uit zal komen op Cyndium Records en gaat Promo deze avond een speciale echte Early Hardcore set ten gehore brengen. The The Destroyer komt speciaal uit Italië overgevlogen om zijn legendarische live-act op te voeren. De vrolijkere kant van de Hardcore zal vertegenwoordigd worden door o.a. namen als Bass-D, Deaz D en Waxweazle. Ook zal er een Mystery Guest komen optreden.

Latest news

Travel