Ondanks het goede nieuws van de overheid een paar weken terug dat evenementen tot 750 man mogelijk waren, hebben we helaas minder goed nieuws. Vandaag einde middag heeft de gemeente ons geïnformeerd geen vergunning te verlenen voor Pandemonium Outdoor op 14 augustus door onzekerheid bij de gemeente i.v.m. de persconferentie van aankomende vrijdag.

Wij zijn enorm teleurgesteld en hebben er alles aan gedaan, maar we hebben toch besloten om Pandemonium Outdoor naar een andere datum te verplaatsen, namelijk: 11 september.

Wij snappen dat dit ontzettend vervelend nieuws is voor jullie als bezoekers en we leven erg met jullie mee. Dit zijn buitengewone omstandigheden, en hoewel de situatie buiten onze macht ligt en dus overmacht, hopen wij op jullie begrip.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 11 september. Mocht deze nieuwe datum niet uit komen, is er natuurlijk ook een mogelijkheid om een refund aan te vragen. Graag de refund aanvragen voor donderdag 19 augustus 23:00 via de link in je ticket bevestiging mail of inloggen in je ticket account.

Overigens is het evenement voor 14 augustus uitverkocht, dus is het niet zeker of er kaarten te koop zullen zijn voor 11 september. Dit is afhankelijk van de refunds.

Wij snappen dat er ontzettend veel vragen zijn en wij proberen jullie zo snel mogelijk van antwoord te voorzien. Wij willen jullie bedanken voor jullie steun en vertrouwen in ons en we hopen je te zien op 11 september bij Pandemonium in de H7 Warehouse.

Vriendelijke Groet,
De Cyndium Crew