Naar aanleiding van de persconferentie van 1,5 weken geleden, heeft de Nederlandse regering besloten dat er toch nieuwe maatregelen nodig zijn om de besmettingen weer naar beneden te halen. Alle evenementen mogen doorgaan mits iedereen een vaste zit plek heeft en anderhalve meter afstand houdt. 

Dit vinden wij geen optie voor Pandemonium outdoor – The Exclusive edition.

Wij laten ons zeker niet uit het veld slaan en hebben besloten het evenement te verplaatsen naar 14 augustus. 

Deze beslissing hebben wij genomen, met de hoop dat wij op 13 augustus positief nieuws krijgen dat de evenementen door mogen gaan. Uiteraard met de regels welke de overheid vereist.

Wij snappen natuurlijk heel goed dat mensen misschien niet op 14 augustus kunnen, daarom bieden wij een Refund aan op je reeds gekochte ticket. 

Wij zullen het uiteraard heel jammer vinden maar natuurlijk is dit geen probleem. Wel vragen wij iedereen dit binnen 5 werkdagen te doen, zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers voor 14 augustus. Men kan de Refund aanvragen, door op de link te drukken welke men in de mail heeft ontvangen met de entree tickets. Vanuit het contact formulier , kan men om een refund aanvragen.

BELANGRIJK: doe dit voor aanstaande vrijdag, 23 juli!

Bij onduidelijke communicatie wordt de Refund aanvraag niet in behandeling genomen.

Mocht het evenement om een bepaalde reden geen doorgang vinden door de overheid , zullen wij uiteraard mensen weer de mogelijkheid geven om een refund aan te vragen.

Uiteraard krijg je alleen toegang met negatieve test (testen voor toegang) of vaccinatiebewijs van minimaal 2 weken oud.

Dit zijn ongewone omstandigheden die helaas buiten onze macht liggen. Toch willen we jullie erg bedanken voor het vertrouwen en de steun, we gaan er een mooi feest van maken en wij hopen jullie te zien op 14 augustus op Pandemonium outdoor!

Be Part of The Cult, Be Part of the Movement.

Share in
Tagged in