Pandemonium The New Frontier (11 april 2020) vindt plaats in de Evenementenhallen in Venray. Een geweldig mooie hal met goede akoestiek voor het geluid en voldoende ruimte om een goed evenement neer te zetten. 

Deze locatie maakt het mogelijk om iedere area/muziek stijl de volledige aandacht te geven zoals we graag met Pandemonium willen doen. Daardoor  kunnen we dus nog grooter  uit pakken.  De  meeste area’s krijgen dus een vollediger mainstage gevoel zoals we altijd met Pandemonium voor ogen hebben. 

Op deze editie zullen maar liefst twee Early area’s aanwezig zijn; Early hardcore, Early Hardcore (180+ bpm). Ook fans van Millennium Hardcore en Frenchcore zullen niet teleurgesteld zijn, deze area’s zijn op hun beurt een stuk groter dan op de editie in de Sporthallen-Zuid.  Op deze manier zijn de muziek stijlen en dus ook de area’s even groot.  

Uptempo ,Early terror, en Terror liefhebbers opgelet: deze area’s krijgen ook een upgrade en zal naast veel meer ruimte ook beschikken over zeer goede airco, net zoals alle andere stages. 

Wij zijn al vijftien jaar gesetteld in de hoofdstad, en zijn ons er van bewust dat Venray voor sommige mensen klinkt als het einde van de wereld. Dit is echter niet zo!

Wij hebben echter bewust gekozen voor een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is. Treinstation Venray is op loopafstand

Ook hebben wij zeer scherpe deals met verschillende bus bedrijven  zodat je niet zelf hoeft te rijden en voor de mensen die met de auto komen zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen beschikbaar die slechts €7,50 (ex fee) kosten als je online besteld op www.cyndium.com.

Wij hopen jullie hiermee voldoende aanvullende informatie te hebben gegeven, mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust. 

We gaan er een geweldige eerste editie van maken in deze mooi hal. We hopen jullie te zien op deze extra editie van Pandemonium in de Evenementenhal Venray.

Share in
Tagged in