Pandemonium The End Beginning

Op 1 december 2018 keert Pandemonium voor de laatste keer terug naar de Sporthallen Zuid. Helaas moeten wij jullie mededelen dat de Sporthallen Zuid na dit jaar geen dance evenementen meer zal toelaten in hal. Dit zal dus ook het laatste dance evenement zijn welke ooit nog in de Sporthallen Zuid zal plaatsvinden. Wil je nog éénmaal hakken in deze legendarische locatie waar de hardcore begonnen is, adviseren wij jouw snel je tickets te kopen. Deze editie zal namelijk zeker uitverkocht raken!

Wij kunnen jullie ook mede delen dat dit jaar de ingang anders gebouwd wordt met o.a. een tent buiten. Daarnaast zal het geluid weer zoals van ouds zijn.
De officiële kaartverkoop begint op zondag 1 april om 13.00 uur. Wil jij een dag eerder je kaart bemachtigen, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op de Cyndium website (zie onder het bericht voor de link) en krijg een persoonlijke code opgestuurd waarmee jij op 31 maart vanaf 13.00 uur jouw ticket eerder kan bemachtigen. De officiële kaartverkoop begint op 1 april 13.00.

Deze inschrijving loopt tot woensdag 28 maart 23.00 uur. De codes worden op donderdag 29 maart verstuurd.

Kaartverkoop 31 maart:
– De eerste 300 tickets krijgen een V.I.P. Upgrade met een speciaal ontworpen Pandemonium polsbandje en een sleutelhanger.
– De daarop volgende 200 Regular tickets krijgen een speciaal ontworpen Pandemonium polsbandje bij de tickets.

Kaartverkoop 1 april:
– De eerste 100 tickets krijgen een V.I.P. Upgrade met een speciaal ontworpen Pandemonium polsbandje en een sleutelhanger.
– De daarop volgende 100 Regular tickets krijgen een speciaal ontworpen Pandemonium polsbandje bij de tickets.

Wij adviseren bij het kopen van jouw Pandemonium ticket, je volledige gegevens in te vullen en akkoord te geven voor de mailing. Hiermee maak jij in de toekomst kans op winacties en kunnen wij jouw Pandemonium polsbandje opsturen. Doe je dit niet dan betekent dit ook dat wij jouw polsbandje niet kunnen opsturen!

Het speciaal ontworpen postbandje zal eind mei verstuurd worden.

Link inschrijving: http://cyndium.com/newsletter-subscription/
Klik op de link die jij van ons ontvangt. Check je spam box mocht je geen link ontvangen.

Share in
Tagged in