Nog maar 1 maand te gaan voordat we de hardcoretempel “ Palm Beach” in Heerhugowaard op zijn kop gaan zetten met een nieuwe editie van Pandemonium. Iedereen die voor Pandemonium – The Mutating Symbol afgelopen december tickets via onze website heeft gekocht, heeft inmiddels de e-mail gekregen waarmee je de tickets voor maar 10,- euro kan bestellen en de kaartverkoop gaat als een sneltrein. Daarom willen we jullie niet langer in spanning houden en de volledige line up van Pandemonium – Aftermath bekendmaken.

LINE UP:
Area 1. Mainstage 🙁 Millennium Hardcore, Early Hardcore, Early Terror )
The Destroyer, Catscan vs. Evil activitiesFrantic Freak, Ophidian,Resonant squad, Alien- T, Sequence & Ominous (Early & Millennium set),The Twins art Core vs. Painbringer,
Hosted by : Mc Impact

Area 2. Nocturnal : (Frenchcore)
Dr. Peacock, Skull Demon, Sefa, The Speed Freak, Randy vs. Psiko, Mindustries, Tieum

Arae 3. Falcon vs. Chamber of Terror : ( Uptempo Hardcore, Early terror, Terror)
DRS, Underground Vandalz, Kurwastyle Project, Dano (Liza N Eliaz set )
Live on stage : Toxic Inside (live), Black Flowers (live)

Omdat we van deze speciale editie echt een knalfeest willen maken, zullen we naast de beloofde sfeer, geluid en snoeiharde tracks, iets extra’s toevoegen. We kunnen alvast verklappen dat er speciale merchandise te koop zal zijn én dat er golden tickets te bemachtigen zijn voor aankomende december editie!

Dus heb je je ticket nog niet binnen, wees er dan snel bij! Check je e-mail voor de link om de speciale tickets van 10,- euro te bestellen want deze is nog maar 5 dagen geldig. Daarna zijn ze voor de reguliere prijs van 15 euro te koop.

Dit beloofd weer een feest voor in de boeken te worden en daarom hopen we iedereen op 26 april 2018 weer te zien op Pandemonium – Aftermath in Palm Beach, Heerhugowaard!

Share in
Tagged in