Cyndium komt met een extra Pandemonium editie

Het is alweer meer dan een maand geleden dat Pandemonium – The Mutating Symbol de Sporthallen Zuid in Amsterdam op zijn kop zetten. Helaas hebben wij deze editie te maken gehad met een strenger beleid vanuit de gemeente, waardoor wij niet de kwaliteit hebben kunnen leveren die jullie van ons gewend zijn. Wij willen jullie laten weten, dat we het er niet bij laten zitten en de strijd met deze nieuwe regels aan gaan! Ook willen wij jullie te gemoed komen doormiddel van een extra Pandemonium editie in april, die zo goed als gratis is.

Daarom komt er een rematch. Op 26 april 2018 zal Pandemonium – Aftermath plaatsvinden in dé hardcoretempel “Palm Beach en Events” in Heerhugowaard. Speciaal voor bezoekers van Pandemonium worden er kaarten beschikbaar gesteld voor een scherpe prijs. Iedereen die tickets voor Pandemonium – The Mutating Symbol via onze website heeft gekocht, krijgt een link in zijn of haar e-mail om deze tickets voor 10 euro te kunnen kopen. Deze worden dinsdag 30 januari verstuurd. Daarna gaat pas de algemene kaartverkoop van start en kosten ze 15 euro. Oorverdovende beats worden gegarandeerd en het eerste drankje is van ons!

Uiteraard zijn wij ook al druk bezig om de verbeteringen voor de december editie door te voeren. Wij hebben een oplossing gevonden om de geluidkwaliteit te verbeteren, waarover wij later meer bekend zullen maken. Dat bezoekers te lang buiten hebben moeten wachten doorstrengel controles van de gemeente, gaat volgend jaar zeker voorkomen worden. Ook kunnen wij verklappen dat er een tent geplaatst gaat worden, wat voorgaande jaren niet mocht.

Wij hopen  jullie allemaal 26 april 2018 op Pandemonium – The Aftermath terug te zien!

Share in
Tagged in