Het is bijna tijd voor de officiële Pandemonium Pre-gathering! Aanstaande zaterdag 28 oktober wordt dit feest speciaal georganiseerd voor alle mensen die niet kunnen wachten op Pandemonium – The Mutating Symbol op 2 december 2017.

Poema RAW in Utrecht zal de locatie zijn voor deze bijzondere Pre-gathering van Pandemonium. Heb jij nog tijd over voordat je naar Thunderdome gaat aankomende zaterdag? Kom dan zeker even een drankje doen met ons en alle artiesten.

Timetable:

14.00 – 15.00 M.A.D
15.00 – 15.30 The Dark Identity
15.30 – 16.00 Mystery Guest
16.00 – 16.30 Alien-T
16.30 – 17.00 Sequence & Ominous
17.00 – 17.30 FrenchFaces
17.30 – 18.00 A-Kriv
18.00 – 18.30 Toxic Inside
18.30 – 19.00 Mystery Guest

 

Deuren open:

Om 14:00 uur openen de deuren van de Poema RAW in Utrecht. The Official Pandemonium Pre-gathering duurt tot 19:00 uur ‘s avonds. Vijf uur lang de tijd om lekker op te warmen voor Thunderdome in de Jaarbeurs.!

Kaartverkoop:

Wanneer je al een kaartje voor Pandemonium – The Mutating Symbol hebt kun je je gratis registreren via onderstaande link. Heb jij nog geen kaartje voor Pandemonium maar wil je graag bij de Pre-gathering zijn kun je nog een kaartje kopen voor slechts €7,50. Dit alles kan tot vrijdag de 27e tot middernacht(00.00 uur)

Wanneer je je op het laatste moment bedenkt kan je ook aan de deur een membership ticket kopen voor €12,50. Let op! Dit is een klein aantal OP=OP.

Link:
http://www.cyndium.com/events/official-pre-gathering-the-mutating-symbol-2/

 

Merchandising:

Op dit evenement wordt exclusieve merchandise verkocht. Hierbij kun je denken aan ‘vintage’ merchandise die speciaal voor de pre-gathering ontworpen is. Daarnaast kun je ook grote kortingen krijgen op merchandise van vorige edities. Overige is het ook mogelijk om een pre-order te doen voor de nieuwe merchandise lijn. Een deel hier van wordt ook al verkocht tijdens de Pre-gathering. Bij de merchandise stand kun je alleen betalen met cash en pin
Betaalmethode:

Wat betreft de betalingen voor onze speciale merchandise kun je zowel met cash als pin betalen. Het drinken bij de bar wordt ook met cash of pin betaald. 50 meter vanaf Poema RAW staat een pin automaat. Ondanks dit raden we je wel aan om voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement.  Creditcards worden niet geaccepteerd, bij betaling worden alleen PIN en Maestro geaccepteerd.

 

Kluisjes:

In Poema RAW zijn kluisjes aanwezig zodat je al je spullen veilig achter slot en grendel kan doen! Deze kluisjes zijn gedurende het hele evenement beschikbaar.

Klein kluisje: €4,-       Groot kluisje:€5,-      Borg:€1,-

 

Spullen:

Eten en drinken mogen het evenement niet op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal  T-shirts en stad gerelateerde T-shirts zijn verboden. Wij distantiëren ons als Cyndium namelijk van voetbalconflicten. Boven al komt iedereen om te feesten!

Roken:

Poema RAW is een uitgaansgelegenheid, hier mag dus wel degelijk gerookt worden. Dit gebeurt natuurlijk wel in de daarvoor bestemde rokersruimte. Er worden geen sigaretten verkocht op het evenement, daarom raden wij u aan om genoeg sigaretten mee te nemen.

Drugs/Beleid:

In de Poema RAW geldt het volgende drugsbeleid: (hard)drugs is niet toegestaan! Op de Pandemonium Pre-gathering wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. LET OP! Wiet is dus ook niet toegestaan.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:

De beste manier van reizen naar de Pandemonium Pre-gathering is natuurlijk met openbaar vervoer. Vanaf het centraal station in Utrecht is het slecht 10 minuten lopen naar Poema RAW. Plan je reis met 9292.nl naar Poema RAW (Drieharingstaart 22).

 

Parkeren:

Reis jij nou liever met de auto? Dan heeft Cyndium nu de goedkoopste manier ontdekt om in Utrecht te parkeren. Je kunt namelijk parkeren bij P&R Westhaven, dit is een parkeer en reis garage. Dit houdt in dat je €5,- betaald voor het parkeren en slechts €1,50 voor de tramrit. Deze parkeergarage is 24 uur per dag open. Verder kan je gratis parkeren bij de Croeselaan, dit is dichter bij de jaarbeurs echter gauw vol.

Fotografie, video- en audio-opnames:

Digitale camera’s zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan. Vergeet alleen niet foto’s en video’s te delen op social media met de hashtags #cyndium #pndm #pndm17 #Pregathering17

Social media:

Natuurlijk vinden wij het leuk om foto’s en video’s van bezoekers terug te zien. Vergeet daarom de leukste foto’s niet te delen via Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik hiervoor de hashtags #Cyndium #Pndm #Pndm17 #Pandemonium #Pregathering17

 

Facebook Cyndium:
https://www.facebook.com/Cyndium/

Facebook Pandemonium:
https://www.facebook.com/PandemoniumCyndium/

Facebook Pandemonium – The Mutating Symbol:
https://www.facebook.com/events/211315619200981/

Facebook eventpagina Official Pre-gathering Pandemonium:
https://www.facebook.com/events/124968804819027/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

Share in
Tagged in