Beste bezoekers, bij dezen moeten wij jullie helaas mededelen dat de editie Nocturnal – The Rise of Abaddon niet door kan gaan. Afgelopen vrijdag is de vergunning voor Nocturnal geannuleerd (zie bijgevoegde foto). De gemeente Amsterdam heeft op 6 september 2017 in een plotseling beraad besloten de geluidsnorm betreffende omgevingsgeluid te verlagen voor alle indoor evenementen in Amsterdam, naar 65 Db(c) op de eerstvolgende gevel. De gemeente wil een proefperiode aangaan van 73Db(c), maar het World Fashion Center in Amsterdam kan als locatie niet voldoen aan deze norm. Dit betekent voor ons dat wij hierdoor jullie geen kwalitatief evenement kunnen bieden met drie waardige Hardcore area’s, aangezien Cyndium altijd streeft naar kwalitatief goed geluid. Meerdere locaties in Amsterdam zitten nu met dit probleem. Voor Pandemonium (2 december 2017) in de Sporthallen Zuid kunnen wij deze geluidsnorm wél naleven.

Voor iedereen die een ticket heeft gekocht voor Nocturnal – The Rise of Abaddon zal een refund beschikbaar komen. Uiterlijk volgende week donderdag kan elke koper zijn geld terug verwachten.

De finaleronde van de Nocturnal Qualifiers vind deze week wel plaats. De winnaar van de Qualifiers zal niet optreden op de eerstvolgende editie van Nocturnal, maar krijgt wel een plek op de line-up van de officiële Pandemonium pre-gathering op 28 oktober, in Club Poema (Utrecht).

Wat gaat dit betekenen voor de toekomst van Nocturnal?
Op dit moment zijn wij in gesprek om Nocturnal te verplaatsen naar een nieuwe locatie (met de mogelijkheid voor een extra Early en Terror area) buiten Amsterdam. De eerstvolgende editie van Nocturnal zal helaas dit jaar niet meer plaatsvinden, maar ergens in 2018.

We willen iedereen bedanken voor de support afgelopen zomer, jullie vertrouwen in de terugkeer van het concept Nocturnal en hopen jullie (eindelijk) weer te kunnen ontmoeten op de volgende Nocturnal.

-Team Cyndium

Share in
Tagged in