Voor iedereen die niet kan wachten op Pandemonium gaan we dit jaar iets heel unieks organiseren. Op 28 oktober zal Club Poema in Utrecht in het teken staan van de pre-party van Pandemonium: The Mutating Symbol.

Tijdens deze pre-party zal er tussen 14:00 en 19:00 gefeest kunnen worden op enkel het beste wat hardcore te bieden heeft. Zo kunnen de benen alvast heerlijk warm worden gedraaid voor Thunderdome in de Jaarbeurs, welke op 10 minuten afstand van Club Poema ligt.

Naast de muziek zal op de Pandemonium Pre – Gathering ook een groot deel van de 2017 merchandise worden gelanceerd, evenals oude limited edition merchandise. Hiervan is een beperkte oplage

welke alleen maar op deze pre-party is te halen. We raden iedereen aan bijtijds aanwezig te zijn.

Om binnen te komen is simpel. Wees in het bezit van een Pandemonium kaart voor 23 september op www.cyndium.com/tickets en registreer je vanaf 23 september (link zal toegestuurd worden per mail), er is namelijk maar beperkt plek. VOL = VOL! Zonder kaart van Pandemonium kom je sowieso niet binnen. Als beloning krijgt iedereen ook nog een Pandemonium verassing.

Uiteraard nodigen we ook de grootste dj’s uit die gezellig een biertje komen drinken en hun kunsten komen vertonen. Dus wil je een meet&greet met één van je grote helden. Wees dan aanwezig.

Wil je kans maken om te draaien op zowel Nocturnal (indoor) – The Rise of Abaddon | Official Cyndium Event als op de Pandemonium Pre – Garthering ? Registreer dan nu op http://cyndium.com/news/nocturnal-qualifiers/.

Share in
Tagged in