Ben jij tijdens Pandemonium de hele nacht te vinden in de Frenchcore zaal, Nocturnal? Dan kun jij je hart ophalen. Nocturnal keert terug met een gloednieuw indoor evenement op een wel heel unieke locatie: bovenop het dak van het World Fashion Center in Amsterdam! Heb jij 23 september nog niets te doen? Zet dan nu Nocturnal – The Rise of Abaddon in je agenda!

Na het Nocturnal Festival – The Illumination of Darkness, in 2012, ontstond een grote vraag naar een volgende editie van Nocturnal. Na jarenlang de grootste Frenchcore bijeenkomsten te hebben georganiseerd als host van de derde area tijdens Pandemonium, is het tijd voor een volgende stap. Het thema van dit evenement is The Rise of Abaddon. Gedurende het evenement doorloop je de zeven plagen die de ontwaking van Abaddon tot gevolg heeft.

Op het evenement zijn 3 verschillende zalen waar een Hardcore/Frenchcore liefhebber zich volledig thuis zal voelen. Area 1 is de Nocturnal mainstage waar negen uur lang de vetste Frenchcore platen gedraaid worden door onder andere Dr. Peacock, The Sickest Squad vs. Psiko, The Speed Freak en vele andere top artiesten.

Area 2, een area met dezelfde grote als de mainstage, zal gehost worden door Falcon. Hier wordt Uptempo Hardcore en Terror gedraaid met onder andere F-Noize vs. System Overload, Angernoizer en Andy The Core vs. Meccano Twins, met een bijzondere special guest. Area 3 is de Industrial Hardcore en Hardcore area gevuld met revolutionairen als N-Vitral en Tieum.

Share in
Tagged in