Pandemonium – The Darker & Rougher Side of Early Hardcore

Op 7 maart 2015 gaan wij terug naar onze roots voor een exclusieve editie van Pandemonium – The Darker & Rouger Side of Early Hardcore in de Amsterdam Studio’s! – Het woord “legendarisch” zal op dit evenement van toepassing zijn en om deze speciale editie te vieren op de plek waar het ooit allemaal voor ons begon, we will make you an offer you can’t refuse!

Hoe zou jij het vinden om samen met een vriend/vriendin naar keuze en de Cyndium crew naar Brescia (Italië) te vliegen voor 1 nacht en hun te vergezellen tijdens de Italiaanse editie van Pandemonium in de fantastische Number One club? Als wij je ook nog vertellen dat wij de vlucht en het hotel betalen, je VIP toegang krijgt voor het evenement en wij jou en je vriend/vriendin een Pandemonium joggingpak en Cyndium goody bags geven? Lijkt je dat een leuke prijs?

Na het geweldige succes van onze laatste editie; een UITVERKOCHTE 10 Year Anniversary, wilden wij jou de gelegenheid geven om deze waanzinnige prijs te winnen! Wat moet je daar precies voor doen? De voorverkoop van de Pandemonium – The Darker & Rougher Side of Early Hardcore editie zal 24 december 2014 om 10.00 starten. Vanaf dit moment tot 5 januari 2015 doen degenen die online een ticket op www.cyndium.com/tickets hebben gekocht gedurende deze periode automatisch mee om deze prijs te winnen! Kaarten kosten slechts €32,50 (ex fee) en de gelukkige winnaar zal na Oud & Nieuw worden gekozen!

Deze exclusieve editie wil je echt niet missen. Je zal in 3 geweldige areas getuige zijn van hetgeen je altijd van ons gewend bent: dik geluid en de beste Early Hardcore, Millennium Hardcore en Frenchcore gespecialiseerd in het hardere randje. Mis deze opportunity niet om een onderdeel te worden van dit exclusieve evenement!
Tickets zullen snel uitverkocht raken!

Share in
Tagged in