Retrospect – The 5th Edition@P60

Het einde van 2014 nadert en Cyndium heeft na Pandemonium nog één spectaculair feest op de agenda staan. Retrospect vindt op 27 december a.s. in P60 plaats zodat je de kerstballen en slingers van je af kan hakken. De BPM’s bonken in Amstelveen weer door de oren tijdens de 5e editie en dat mag natuurlijk knallend gevierd worden.

Retrospect is een feest voor de echte kenner waar alles om de kwaliteit van de muziek draait. Op Retrospect staan jonge opkomende namen geprogrammeerd en dit geeft een unieke sfeer. Cyndium vindt hoogwaardige dj sets altijd erg belangrijk en met dit concept wil de organisatie terug naar waar het allemaal mee begonnen is: Parties met een intieme sfeer en een underground karakter en jong opkomende artiesten.

Bereikbaarheid P60:

P60 is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol. Het Bus station zit achter de locatie. Er bevindt zich tevens een parkeergarage direct naast de locatie.

Kaarten:

Kaarten kosten €15,- (ex fee) en zijn natuurlijk te verkrijgen via www.cyndium.com/tickets/ of bij alle Primera winkels.
Er zal ook deur verkoop zijn kaarten kosten dan €22,-

Share in
Tagged in