Na de successen van de voorgaande edities van Pandemonium is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Vele malen werd ernaar gevraagd en in 2013 kan Cyndium haar bezoekers eindelijk een positief antwoord geven: op 3 augustus zal de eerste outdoor editie van Pandemonium plaatsvinden. Jarenlang werd er gezocht naar een geschikte locatie die paste bij het concept. Het moest een unieke en bijzondere plek zijn, geheimzinnig, duister en bestand tegen de aller vetste beats. Alleen het beste was goed genoeg. En het beste werd gevonden…

Al eerder kreeg Cyndium het onmogelijke voor elkaar, toen de organisatie weer hardcore door de Sporthallen zuid liet schallen. Dit keer gooien ze daar nog een schepje bovenop: voor de allereerste keer zal de Ouderkerkerplas het toneel vormen voor een dancefeest. Nooit eerder werden deze velden in Oudekerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam, door feestgangers betreden. Op 3 augustus wordt er geschiedenis geschreven: dan is Pandemonium – The Mystical Fields een feit. Volg het Pandemonium logo en treedt binnen in een mysterieuze wereld waar realiteit en fantasie elkaar ontmoeten.

Betreed de Higher Ground en stijg tot grote hoogte met de allerbeste earlyknallers. Laat je verbazen en betoveren door Millennium hardcore op de Paradoxical Fields. Geef je over als je de Noctural Wastelands binnenloopt en laat frenchcore de macht over je lichaam overnemen. Word gehypnotiseerd door psytrance en raak de weg kwijt in The Psychedelic Forest. Bijkomen van dit gefreakte Pandemonium-sprookje doe je op de Middle Ground, waar je kunt chillen en waar je alle auditieve en visuele prikkels die de hele dag op je worden afgevuurd, kunt verwerken. Want geprikkeld ga je worden en niet zo’n beetje ook. Twaalf uur lang. Gehuld in mysterie. Durf jij ‘t aan?

Line-up
Pandemic High Ground (early rave/early hardcore)
Drokz
Lenny Dee vs Jappo
Stylo
Nosferatu
Predator vs Cybernators
Annihilator
Buzz Fuzz vs Dano
Hitmachine (live)
The Twins Artcore(live)
Darkraver vs Stanton
Sequence & Ominous

Paradoxical Fields (hardcore from 2000 till 2013)
Angerfist
Noize Suppressor
Endymion
Tha Playah
The Viper
Meccano Twins
Amnesys vs Hellsystem
Catscan
Vince

Nocturnal Wastelands (frenchcore from 1997 till 2013)
The Sickest Squad
Radium
Dr. Peacock
Lethal Injection vs Dawnbreaker
The Braindrillerz
Sandy Warez
D.O.M.
Johnny Napalm
SRB
Otalgicum

Psychedelic Forest (psytrance)
Sebidelica
Hanuman
Mart Fader
Psyclone
Dr. Nox
ToXiZ

Entreetickets
Kaarten kosten €47,50,- (ex. fee) en zijn beschikbaar bij alle Primera winkels, op cyndium.com/tickets en via de ‘Tickets’ sectie op de Cyndium Facebook pagina.

Social media
Houd voor verdere informatie, de trailer en de line-up www.cyndium.com en Facebook de komende weken goed in de gaten!

Energetic Dance Only!

Share in
Tagged in