Hoewel de Cyndium-gangers na Pandemonium Festival dusdanig volgepompt zijn met early sounds dat ze de lange zit tot aan de indooreditie van Pandemonium op 16 november wel zullen overleven, maakt Cyndium dat wachten wel wat aangenamer. Afkicken is namelijk niet nodig: op 24 augustus vindt er een nieuwe editie van Retrospect plaats in de P60 in Amstelveen. Een injectie van bekende, maar bovenal ook minder bekende juweeltjes van weleer zal bij de bezoekers weer voor de broodnodige dosis early hardcore in hun bloedbaan zorgen.

De P60 bewees zich tijdens de eerste editie van Retrospect als de ideale setting voor deze dikke undergound party met een intieme sfeer. Het concept biedt jong en oud talent, gevestigde namen en in de toekomst ook ‘vergeten’ artiesten de gelegenheid om kwalitatieve sets neer te zetten, waarbij ze alle vrijheid hebben om de inhoud van hun oude platenkoffers met het publiek te delen. Deze Retrospect staat helemaal in het teken van upcoming talents, die grootste plannen hebben voor de toekomst. In plaats van het gebruikelijke verhaaltje met informatie over wie zij zijn, wat ze van plan zijn en wat voor set je mag verwachten, zegt Cyndium simpelweg: kom langs, luister en de muziek zal voor zich spreken!

Voor 15 euro ben je verzekerd van een zeven uur durende shot dikke vette early hardcore. Dus heb jij na Pandemonium Festival nog ergens plek voor een toetje, schuif dan aan in P60 en inhaleer, injecteer en intubeer die beats tot je echt niet meer kan!

22:00 – 23:00 Bodysnatchers
23:00 – 00:00 Cybernators
00:00 – 01:00 Stylo
01:00 – 02.00 Jordens
02:00 – 03:00 FlowCreatorz (Freaky Flow & B-Shock)
03:00 – 04:00 Rienos
04:00 – 05:00 SpeedFolter

Bereikbaarheid
De P60 is zeer goed bereikbaar; het ligt naast het busstation Amstelveen en er is een aangrenzende parkeergarage. De deuren zijn geopend tot 02.30 en er zal nog deurverkoop zijn zolang de voorraad strekt. Het evenement duurt tot 05.00.

Kaarten
Kaarten kosten €15,- ( Ex Fee) en zijn beschikbaar bij alle Primera winkels, op www.cyndium.com/tickets.php en via de ‘Tickets’ sectie op de Cyndium Facebook pagina. De online kaartverkoop stopt op zaterdag 24-08-13 om 19.00.
Voor diegene die niet in de gelegenheid zijn kaarten te kopen in de voorverkoop; er zijn nog kaarten aan de deur verkrijgbaar. Deze zullen €20 kosten.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Share in
Tagged in